The Kernel last delivery before Brexit

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • purc
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2009.02
    • 650

The Kernel last delivery before Brexit

Ostatnia dostawa z GB przed Brexitem The Kernel.Wytrawne APA I IPA, jakże różne od obecnej w Polsce mody na Hazy i Pastry Sour. Do tego najlepsze - wg mnie - na świecie WYTRAWNE stouty, brown stouty i dry stouty. Nie dla piwnej młodzieży wychowanej na kokakoli. Wspomnienie czasu, który odchodzi w niepamięć.

Related Topics

Collapse

• darekd
    Pinta, Black Delivery
    darekd
    Black IPA chmielona amerykańskimi Simcoe i Idaho7

15% ekstr.
    6,5% alk.

Aromat - słodowo-chmielowy. Z jednej strony kremowa (z mlekiem?) kawa z lekką palonością skontrowane łagodną cytrusowością, może żywicznością. Słód wygrywa
    Piana - wyższa, zwarta,...
    2024-09-18, 21:18
  • e-prezes
    Pinta, Hazy delivery
    e-prezes
    Pojawiło się tych różnych wypustów Pinty w puszkach po różnych marketach, stąd i moje zainteresowanie, podsycone jeszcze kopyrowymi fimami. Tu akurat nabyte w Kaufie, ale chyba dostępne też poza sieciówkami. 9,99-10,99 PLN. Już przy Pinta Starter dla sieci Żabka miałem wątpliwości o...
    2023-04-21, 13:23
  • Dreamer
    Kernel, Witbier
    Dreamer
    styl: witbier
    alk. 4,8%

Evin O’Riordain niechętnie eksperymentuje z nowymi stylami piw, jego wizytówką są IPY i APY z całą mozaiką odmian chmielu oraz tradycyjne style londyńskie. Czasem jednak wypuszcza coś nowego, jak w lipcu tego roku kiedy po raz pierwszy uwarzył...
    2018-12-08, 13:57
  • kaczka116
    Bednary, Brexit
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-10-25, 20:34
  • kaczka116
    Marysia, [Brokreacja] Rage Against The... Brexit
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-03-18, 16:45
  • Loading...