Niedobry smak piwa kupionego w sklepie.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Aldach
    Ukraina, Ivano Frankovsk, Piwdiennyj Bulwar 20, Bartik.
    Aldach
    Browar i restauracja w nowoczesnym stylu. Taki współczesny wystrój, na ścianach kilka telewizorów pokazujących mecz itp. Mieści się w nowo wybudowanych blokach, ewidentnie skierowany do nowoczesnej ukraińskiej klasy średniej.
    W karcie osiemnaście rodzajów swojego piwa, z czego podczas...
    2019-08-09, 20:11
  • Czaja7
    Smak-opakowanie a szkło
    Czaja7
    Witam, gryzie mnie jeden temat i chciałbym go poruszyć. Chodzi o różnicę w smaku piwa pitego bezpośrednio z puszki/butelki, a tego ze szkła jak np kufle w barze. Piwo w puszce to normalna sprawa-smak może się różnić znacznie od tego w butelce bo zajeżdża aluminium i tak dalej. Ale piwo...
    2015-08-31, 18:02
  • Cordel
    Bo to taki piękny wiersz...
    Cordel
    Moi Drodzy, wiem, że ten wiersz nie jest o piwie, wiem, że może nie powinien się tu znajdować, ale tak mi się strasznie spodobał, że nie mogę się powstrzymać, by go tutaj zamieścić. Kochani Forumowicze zastanówcie się chwilę nad swymi celami w życiu i pomyślcie, iż mimo finalnego...
    2003-10-20, 20:58
  • ART
    podpisy / sygnaturki
    ART
    sprawa chodzi mi po głowie oczywiście od dłuższego czasu, ale teraz jest już chyba konieczne aby to unormować:

od 1.XI.2006. zamierzam wprowadzić pewne ograniczenia w związku z korzystaniem z sygnaturek/podpisów pod postami.

Problemy z jakimi sie borykają Uzytkownicy...
    2006-10-24, 18:27
  • pIvo
    unifikacja...
    pIvo
    może przejawiać się w braku nadruku na kapslu, tym samym wzorze na róznych piwach i browarach, albo na kapslu sieci sklepów.

W załączenie kapsel z piwa kupionego w sieci angielskiej, wyprodukowanego na Słowacji i sprzedawnego na Węgrzech:...
    2003-07-26, 23:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...