Ile piwa piją mieszkańcy różnych krajów? Dane od 1961 r.
Collapse
X
-
Ile piwa piją mieszkańcy różnych krajów? Dane od 1961 r.
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaTagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu forum - jeśli nie, proszę o korektę. A przybyłem tutaj, poszukując pomocy. Znalazłem w necie kiedyś ciekawy challenge, mianowicie gość kupił piwo z każdego państwa, które grało w piłkarskich mistrzostwach świata i...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Jak wyżej, sprzedam etykiety z krajow europejskich.Informacje na PW.
Pozdrawiam-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam .Mam do sprzedania ok 15 zeszytów etykiet zagranicznych . Głównie z Niemiec ,NRD ,NRF , Czechosłowacji ,ZSRR ,Węgier .2 zeszyty to etykiety z krajów : Szwajcaria ,RPA , Haiti ,Lesotho ,Botswana ,Liberia,Honduras,Kamerun,Laos,Nepal,Pakistan,Luks emburg,Czad,Kenia ,Etiopia,Seszele,Norwegia...
-
-
-
W Stargardzie (Szczecińskim) bywałem kilka razy, jednak generalnie w kwestiach kolejowych. 26.07.2019 przyjechaliśmy z Wojtazzem (oczywiście pociągiem
) by zwiedzić i napić się piwa w jednym z dwóch ostatnio powstałych w tym mieście browarów ale jedynym restauracyjnym. Przy okazji spaceru...
-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Kupię , wymienię , podstawki i kapsle z egzotycznych krajów, w zamian podobne rzeczy plus polskie kapsle, etykiety, podstawki
-
2017-11-23, 20:51 -
- Loading...
- Koniec listy.