Smutne, a jednak:
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia miejsca, w którym miłośnicy piwa z całego świata mogą dzielić się swoją pasją i doświadczeniami.
Kiedy ponad 2 dekady temu zaczynałem budować RateBeer, nie mogłem sobie wyobrazić, w co się rozwinie i czym się stanie.
Razem zbudowaliśmy bliską społeczność, która pomogła ukształtować historię rzemieślniczego piwa.
Dziękuję wszystkim za udział. To była dla mnie radość i mam nadzieję, że dla Was też.
Zachęcamy do pobrania ocen i recenzji z RateBeer do 18 stycznia 2025 r.
Aby to zrobić, wykonaj następujące czynności:
Zaloguj się na stronie internetowej RateBeer i przejdź do strony Mój profil
W prawej kolumnie poniżej „Beer Cellar” znajduje się sekcja „Moje konto”
W sekcji „Moje konto” kliknij „Skompiluj moje oceny”
Na następnej stronie znajdziesz opcje pobierania ocen w formacie CSV (wartości rozdzielone przecinkami)
Jeśli potrzebujesz pomocy, prześlij prośbę za pośrednictwem https://www.ratebeer.com/feedback
To niewątpliwie trudne wieści. Zamykając ten rozdział, chcę podziękować każdemu z Was za bycie częścią społeczności RateBeer.
Jestem naprawdę wdzięczny wszystkim, którzy przyczynili się do naszego sukcesu.
Dziękuję,
JoeT"
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia miejsca, w którym miłośnicy piwa z całego świata mogą dzielić się swoją pasją i doświadczeniami.
Kiedy ponad 2 dekady temu zaczynałem budować RateBeer, nie mogłem sobie wyobrazić, w co się rozwinie i czym się stanie.
Razem zbudowaliśmy bliską społeczność, która pomogła ukształtować historię rzemieślniczego piwa.
Dziękuję wszystkim za udział. To była dla mnie radość i mam nadzieję, że dla Was też.
Zachęcamy do pobrania ocen i recenzji z RateBeer do 18 stycznia 2025 r.
Aby to zrobić, wykonaj następujące czynności:
Zaloguj się na stronie internetowej RateBeer i przejdź do strony Mój profil
W prawej kolumnie poniżej „Beer Cellar” znajduje się sekcja „Moje konto”
W sekcji „Moje konto” kliknij „Skompiluj moje oceny”
Na następnej stronie znajdziesz opcje pobierania ocen w formacie CSV (wartości rozdzielone przecinkami)
Jeśli potrzebujesz pomocy, prześlij prośbę za pośrednictwem https://www.ratebeer.com/feedback
To niewątpliwie trudne wieści. Zamykając ten rozdział, chcę podziękować każdemu z Was za bycie częścią społeczności RateBeer.
Jestem naprawdę wdzięczny wszystkim, którzy przyczynili się do naszego sukcesu.
Dziękuję,
JoeT"
Comment