Wygląda na to że czeka nas kolejna rewolucja, tym razem promocyjna i opakowaniowa (etykietowa). Etykiety z randomowymi szlaczkami powinny się obronić 
No i blady strach pada na blogerkę piwną.
Dawid Siedlecki z Browar Paragraf melduje z frontu:
więcej

No i blady strach pada na blogerkę piwną.
Dawid Siedlecki z Browar Paragraf melduje z frontu:
Dzisiaj (12.03.2025) na stronach Rządowego Centrum Legislacji pojawił się projekt zmian w ustawie o wychowaniu w trzeźwości. Co się zmieni i jaki wpływ to może mieć na działające już browary? Zapraszam do krótkiego komentarza do projektu.
Przyznaję – myliłem się – przez półtora roku ze wszystkich pomysłów Ministerstwa Zdrowia w projekt (i to rozporządzenia) przekute zostały tylko kwestie związane z alkotubkami. Pozostałe tkwiły w medialnym świecie nie mając przełożenia na legislację. Byłem przekonany, że ten stan będzie trwał dalej. Dzisiaj okazało się, że nie doceniłem Ministerstwa Zdrowia.
Przyznaję – myliłem się – przez półtora roku ze wszystkich pomysłów Ministerstwa Zdrowia w projekt (i to rozporządzenia) przekute zostały tylko kwestie związane z alkotubkami. Pozostałe tkwiły w medialnym świecie nie mając przełożenia na legislację. Byłem przekonany, że ten stan będzie trwał dalej. Dzisiaj okazało się, że nie doceniłem Ministerstwa Zdrowia.
Comment