Oto nominowana finałowa 8! Mialo być tych piwek 9 ale w związku z tym że nominowano 2 piwka z wyraźną przewagą głosów a brak mi doświadczenia w grupie browarów mikro i restauracyjnych aby samemu wytypować trzecie piwko,z tej grupupy wystawione są tylko 2 piwka.
Najlepsze Polskie Piwo - Ankieta
Collapse
X
-
Najlepsze Polskie Piwo - Ankieta
105[color=blue][b]Książęce/Lwówek śląski[/b][/color]18,10%19[color=blue][b]Brackie/Cieszyn[/b][/color]15,24%16[color=blue][b]Palm Specjale/Belgia[/b][/color]12,38%13Porter Boss/Witnica7,62%8Irlandzkie Mocne/Br.Krajan13,33%14Belfast/Jabłonowo11,43%12[color=red][b]Pszeniczne/Spiż[/b][/color]17,14%18[color=red][b]Stout Owsiany/Soma[/b][/color]4,76%5The poll is expired.
Tagi: brak
-
-
Uwaga! Istnieje możliwość wielokrotnego wyboru, stosujcie ją do wybrania po jednym piwie z każdego typu:
- piwa jasne (Książęce, Brackie, Palm)
- piwa ciemne (Porter BOSS, Irlandzkie Mocne, Belfast)
- piwa z br.mikro lub restauracyjnego (Pszeniczne, Stout Owsiany)
Nie musisz typować piw z każdego typu i pamiętaj to tylko zabawa!
Gdy typujesz piwo inne napisz jakie!
Comment
-
-
No cóż musiałem oddać głos na inne w dwóch kategoriach:
Jasne: Czarnków
Ciemne: Bock Bier (BWM Olsztyn)
Piwa specjalne oddałem głos na Stouta z SomyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
opcja inne pójdzie do kosza i już- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
dodałem jeszcze kolory do każdej kategorii, żeby było łatwiej rozróżnić- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odp: Najlepsze Polskie Piwo - Ankieta
Cocobango napisał(a)
grupupy .
he he,
Mam jeszcze pytanko do ARTa czy Ci którzy oddali głosy na "inne" będą mogli jeszcze raz zagłosować i co się stał z ich głosami (wyparowały w czeluściach elektrycznych impulsów?
Comment
-
-
a ja stara, ślepa pierdoła zaznaczyłem piwo z pierwszej kategorii zagłosowałem a później się dziwię, że już na inne kategorie nie mogę oddać głosuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
poniżej wymienione osoby bardzo proszę o ponowne oddanie swego głosu:
AŃĆKA darek99 Pogoniarz Regent zythum
ankieta powstała na podstawie podliczeń Cocobango i w tej właśnie ankiecie znalazły się najczęsciej wymieniane piwa.
teraz chodzi o to aby wytypować z każdej kategorii najlepsze piwo. opcja pt. "inne" nie miała służyć do wyboru np. Żywca Full Light bo wymienione piwa nam pasowały, tylko do ewentualnego podania dodatkowego kandydata z kategorii trzeciej. trochę to zagmatwane. ale w ten sposób będzie mniej bałaganu niż z trzema oddzielnymi tematami-ankietami dla każdej kategorii.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ja niestety powstrzymałem się z oddaniem głosu ponieważ nie miałem przyjemności jeszcze skosztować portera z Witnicy, zapomniałem juz smaku Brackiego i Spiża, a co za tym idzie taka ankieta byłaby bardzo nieobiektywnaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment