Marketing i Promocja Piwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Divo
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.05
    • 1

Marketing i Promocja Piwa

Witam

Jestem studetem IV roku WSPiZ im. Leona Koźmińskiego w Warszawie. Piszę pracę magisterską na temat Rynku PIwa w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem zagadnień promocji i marketingu poszczególnych marek piwa na naszym rynku, ale nie tylko. Bardzo byłbym wdzięczny jeżeli ktoś mógłby mi pomóc w zgromadzeniu informacji na ten temat.
    mój mail divoo@poczta.onet.pl

Dziękuję i Pozdrawiam
  • ppns
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.10
    • 1737

Witamy !

I) Uzupełnij profil.
    II) Podobną tematyką zajmowali się już:

martyn

Wszystko co związane z piwem i browarnictwem...Poddziały: Prasówka | Biblioteka | Ogłoszenia branżowe

danoc

Przeczytaj dokładnie podane linki , a tam dowiesz się , jak analizować i szukać potrzebne informacje.
    piwoppns@wp.pl

Comment

• magdat
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2002.10
      • 7

artykul

moze przyda ci sie artykul "Marketing piwa" S.Urbana. Znajdziesz go w "Przemysle Fermentacyjnym i Owocowo-Warzywnym" nr 7 z 97r i nr kolejnym czesc 2. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego z okazji minionego Dnia Dziecka.

Comment

Related Topics

Collapse

• etman
        Piwowar nr 52
        etman
        Jest! Piękny, grubaśny i matowy... znaczy się, Piwowar od PSPD w nowej odsłonie jest u nas już w sprzedaży.

Właśnie zaczytujemy się jak zostać blogierem piwnym.

Piwowar - polski magazyn dla piwowarów domowych.

W numerze 52 :
        • Wywiad numeru Nie przetrwamy
        ...
        2025-03-13, 10:16
      • etman
        Piwowar nr 50
        etman
        Hejka, przez jakiś będę się tu udzielał w imieniu Centrum Piwowarstwa

Niedawno dotarł do nas Piwowar nr 50.

Numer 50 magazynu "Piwowar" skupia się głównie na grodziskim piwowarstwie, prezentując różnorodne aspekty tego stylu. Zawiera wywiady z pasjonatami...
        2024-09-18, 14:25
      • e-prezes
        Osjann, Hazy IPA
        e-prezes
        Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...

Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
        2025-04-07, 16:00
      • abelincoln
        Urugwaj, Montevideo, Indica Beer, Obligado 1259
        abelincoln
        Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
        2025-01-01, 22:03
      • SupeR_PiwosZ
        Kamionka, (Czarnków) Pilsner Premium
        SupeR_PiwosZ
        Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)

Piwo jasne, pasteryzowane.

Ekstrakt: brak informacji.
        Alk.: 5,6% obj.

Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
        Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...
        2024-12-31, 22:45
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...