Nie, żebym był powodowany próżnością, ale to się pisze ŻĄdamy.
piwa ciemne! dotkliwy brak na naszym rynku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNie, żebym był powodowany próżnością, ale to się pisze ŻĄdamy.Last edited by Maggyk; 2006-10-13, 11:45.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A kiedy będą takie piwa w Katowicach?Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofPostaram się zabrać kilka butelek następnym razem.
Ja jednak mam na myśli warzenie na miejscuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PetraxWydaję mi się, że kolega alstro miał na myśli nie porównanie jakościowe, ale ilościowe. Oczywiście, że w Polsce produkuje się piwa ciemne (skądinąd również dobre), są one jednak spychane na margines do tego stopnia, że trzeba się nieźle nalatać, żeby na jakieś trafić. Na Słowacji czy Ukrainie są one w takiej samej dostępności jak lagery i nie ma w tym nic dziwnego.
Comment
-
-
zanim coś napiszesz, zastanów się czy to wnosi coś do dyskusji - bo jak na narazie zrobiłeś 10 postów, w więkoszści których tak naprawdę nie ma nic sensownegoLast edited by Sokół83; 2007-01-03, 18:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrshWracając do tematu czy ktoś ostatnio widział takie piwa: Heban (Jurand) i Diament (Zabrze)?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
W związku z tym, że jakoś chętnych nie ma na Dark Ale ze SK to od Świąt popijam sobie to piwko i jakoś nie odczuwam braku, a już na pewno nie dotkliwy brak ciemnych piw. Dla odmiany mogę skosztować Gab Stouta, a jak mi się kompletnie pochrzani w głowie to Dublina, Hebana czy inne dziwności...
Odczuwam za to dotkliwy brak porządnych koźlakówLast edited by e-prezes; 2007-01-05, 21:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykZAdamy więcej ciemniaków - też by było całkiem całkiem Trza jakieś ciemne uwarzyć, się tak rozmarzyłam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magstrozA o ciemnym Noteckim z Czarnkowa tzn. EIRE nikt już nie pamięta? To jedno z lepszych piw ciemnych na polskim rynku.Last edited by Maggyk; 2007-01-14, 13:46.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment