A w Cieszynie z tego co widzę na półkach to tylko porter z... Cieszyna
piwa ciemne! dotkliwy brak na naszym rynku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika doriA w Cieszynie z tego co widzę na półkach to tylko porter z... Cieszyna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83nie wiem jak można pić portera jak jest ponad 25 stopniPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo, to gratulacje - we Wrocku jest 10 stopni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83czy ja gdzieś napisałem, że w łodzi jest teraz 25 stopni? przydałoby sie czytać ze zrozumieniemLast edited by Maggyk; 2007-04-06, 22:59.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumW Krakowie Black Boss w Intermarche, Porter Łódzki w konserwie w Krokusie, Porter Krajan gdzieniegdzie ostał się po monopolach. Poza tym jest Porter z Cieszyna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83czy ja gdzieś napisałem, że w łodzi jest teraz 25 stopni? przydałoby sie czytać ze zrozumieniem
Comment
-
-
W Chorzowie tylko Żywiecki Porter z Cieszyna. Do Katowic można podskoczyć po Strzelca. Krajana znów wywiało.Last edited by adam16; 2007-04-07, 13:35.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerAle nie wszędzie jest beczkowy... :-)
Comment
-
-
Ale temat dotyczy wszelakich piw ciemnych na naszym rynku a nie tylko Porterów
Comment
-
Comment