hihi to żem przygrzmocił, oczywiście chodzi o Braniewo.
Ile jest aktualnie browarów w Polsce ?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Ile jest aktualnie browarów w Polsce ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumWygląda na to, że warzących jest 67
Skąd takie obliczenia. Dalej sie upierasz, że działa i warzy browar Goch, Bojanowo i Góra? Odwiedzając te browary ostatnio, przekonałem się na tą chwilę nie można ich kwalifikować jako "browary czynnne".Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaSkąd takie obliczenia. Dalej sie upierasz, że działa i warzy browar Goch, Bojanowo i Góra? Odwiedzając te browary ostatnio, przekonałem się na tą chwilę nie można ich kwalifikować jako "browary czynnne".Last edited by Shlangbaum; 2006-06-19, 09:30.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPiłem piwo z Góry z datą do maja czy kwietnia w tym roku. Co do Gocha, to czekam na wakacyjny sezon, może znów do beczek coś uwarzą. Bojanów się niedługo rozstrzygnie - pawlek59 mówił mi, że będzie tam gdzieś w okolicy - albo kupi piwo albo się okarze, że mamy mniej browarów
Po drugie. Sezon wakacyjny się już rozpoczął
A po trzecie: Rozumiem że kol. Pawełek jest dla ciebie wyrocznią i tylko on może potwierdzić moją informację?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPo pierwsze. Piwo z Góry piłeś czyli jest to czas przeszły.
Po drugie. Sezon wakacyjny się już rozpoczął
A po trzecie: Rozumiem że kol. Pawełek jest dla ciebie wyrocznią i tylko on może potwierdzić moją informację?Last edited by e-prezes; 2006-06-19, 09:38.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaRozumiem że kol. Pawełek jest dla ciebie wyrocznią i tylko on może potwierdzić moją informację?Comment
-
Ale nad czym tu debatować. Byliśmy przy browarze, zamknięty , opuszczony przez wszystkich budynek. Również przeszliśmy się po okolicznych sklepach i tam potwierdzili nasze przypuszczenia. Browar od przynajmniej trzech miesięcy nie warzy!Comment
-
No to trzeba było tak od razu. Proponuję więc by zgłosić go ART'owi jako nieczynny i przenieść do historii, by więcej nie mylił forumowiczówComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumBynajmniej. Nie napisałeś, że masz sprawdzoną informację tylko mnie zrugałeś więc nie wziąłem tego poważnie.
Ps. W żadnym wypadku nie miałem na celu ciebie "zrugać". Jeśli ciebie uraziłem w jakiś sposób, przepraszam.Last edited by abernacka; 2006-06-19, 09:45.Comment
-
nie wiem teraz do którego browaru "pijecie", po doniesieniach Abernackiego o Bojanowie i Górze x dni temu owe poszły do nieczynnych. Ponieważ co do Gocha pewności takiej nie czułem, więc ten jeszcze pozostał w czynnych.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment