PIAST... co z nim bedzie?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yendras
    Znaczy się, że ciekawa szata graficzna, tak ?
    Yes, indeed.
    Przynajmniej tak zapewniał przedstawiciel CP.
    To ciekawe co ART napisał, i chyba prawdopodobne, bo na moje pytanie o Zagłobę nie potrafił nic powiedzieć.
    blog.kopyra.com

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
      dadek
      Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
      2024-10-17, 00:22
    • Prusak
      Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
      Prusak
      Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
      2024-02-07, 18:00
    • ART
      Brno, Křenová 291, Schrott
      ART
      Fajna miejscówka z długą historią niedaleko dworca głównego mieszcząca się w budynku starej fabryczki armatury sanitarnej Vaclava Jiranka. W klimacie industrialnym, można by rzec steampunkowym, oddającym idealnie historyczny charakter tego miejsca. Ciemna, klimatyczna, podłużna sala główna,...
      2024-01-13, 11:09
    • KwAsU_pl
      PIAST - szklanki Piasta z zabytkami z Wrocławia - ile w kolekcji?
      KwAsU_pl
      Posiadam 3 szklaneczki Piasta z zabytkami z Wrocławia i chciałbym się dowiedzieć ile sztuk liczy cała kolekcja. Jeśli ktoś posiada sztuki których nie mam zamieszczonych na foto a chciałby się ich pozbyć (darowizna,zamiana,sprzedaż) to proszę o kontakt na PW. Pozdrawiam...
      2007-03-06, 16:20
    • breslauer
      Sprzedam puszki - Piast, Spiż
      breslauer
      Mam do sprzedania puszki dolnośląskie (najchętniej pozbędę się wszystkiego naraz). Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.

=wszystkie puszki pojemności 0,5 l=

1. mini browar Spiż - jasnoszara, nadruki: data ważności 19.12.92, Piwo Okocim, rozlewane przez Legpol...
      2010-10-10, 11:05
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...