Yes, indeed.
Przynajmniej tak zapewniał przedstawiciel CP.
To ciekawe co ART napisał, i chyba prawdopodobne, bo na moje pytanie o Zagłobę nie potrafił nic powiedzieć.
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
Fajna miejscówka z długą historią niedaleko dworca głównego mieszcząca się w budynku starej fabryczki armatury sanitarnej Vaclava Jiranka. W klimacie industrialnym, można by rzec steampunkowym, oddającym idealnie historyczny charakter tego miejsca. Ciemna, klimatyczna, podłużna sala główna,...
Posiadam 3 szklaneczki Piasta z zabytkami z Wrocławia i chciałbym się dowiedzieć ile sztuk liczy cała kolekcja. Jeśli ktoś posiada sztuki których nie mam zamieszczonych na foto a chciałby się ich pozbyć (darowizna,zamiana,sprzedaż) to proszę o kontakt na PW. Pozdrawiam...
Comment