S3jT4N napisał(a) masz racje moze mnie troche ponioslo, oczywiscie ze do samego piwa o kocim przeciez nic niemam, a tylko do jego niezbyt uczciwej promocji
s3jt4n
tu się zgadzam - chodzi o politykę zarządu i brak poszanowania tradycji.My wrocławianie mocno związani jestesmy z browarem i atmosferą jaką tu tworzono dla mieszkańców mista.Teraz te imprezy organizowane przez CO to zwykła komercyjna masówka pozbawiona atmosfery swojskości Wrocławia.
DUPKI Z C.O. łapy precz od PIASTA !!!!!!!!!!
No to chyba się wszystko już wyjasniło - Browar Piastowski we Wrocławiu nie istnieje (w grudniu 2003 zaprzestano warzenia, a w wakacje 2005 zdemontowano tankofermentory i wywieizono cały sprzęt).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer
No to chyba się wszystko już wyjasniło - Browar Piastowski we Wrocławiu nie istnieje (w grudniu 2003 zaprzestano warzenia, a w wakacje 2005 zdemontowano tankofermentory i wywieizono cały sprzęt).
A ostatnio w rozmowie z panem co piwo podaje w ,,Piwoszu,,dowiedziałem się ,że Piast zamierza wejść na nowo na rynek ale piwko ma dla niego robić,,któryś z browarów lokalnych,, -ciekawy absurd -co z tego wyniknie to się zobaczy (nauka radziecka zna i takie przypadki )
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel
A ostatnio w rozmowie z panem co piwo podaje w ,,Piwoszu,,dowiedziałem się ,że Piast zamierza wejść na nowo na rynek ale piwko ma dla niego robić,,któryś z browarów lokalnych,, -ciekawy absurd -co z tego wyniknie to się zobaczy (nauka radziecka zna i takie przypadki )
Oj, dobrze porozglądaj się na forum - wtedy będziesz wiedzieć co i jak z Piastem.
Nie naśmiewam się z pana ze sklepu(skąd tak absurdalny pomysł?) i nie jestem bardzo ciekawy co z Piastem ,bo jako lokalnego patriotę to aż mnie "wstrzącha" co z nim zrobiono i nie spodziewam się już niczego pozytywnego a posta napisałem bo wiadomość jest ciekawa i jak wspomniałem "absurdalna" a ma znamiona prawdopodobieństwa
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel
A ostatnio w rozmowie z panem co piwo podaje w ,,Piwoszu,,dowiedziałem się ,że Piast zamierza wejść na nowo na rynek ale piwko ma dla niego robić,,któryś z browarów lokalnych
Comment