Żałosne - giganta KP nie stać na płatną reklamę na www.browar.biz?
Browary Lech - otwarcie dla turystów
Collapse
X
-
Sprawa jest już nieźle omówiona w temacie Browary Lech - otwarcie dla turystów. Są dane teleadresowe i godziny otwarcia. Tylko tam nie wygląda to jak reklama.Last edited by jerzy; 2003-07-16, 10:42.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Jeżeli przeczytałeś uważnie tamtą dyskusję to na jej podstawie powiedz mi dokładnie gdzie to jest co tam jest gdzie są prezentacje itp Podałem dokładną informacje i jej źródło więc chyba niesłusznie się czepiasz.Myślę że są tacy którzy z tej informacji skorzystają.krzych
Dzień bez piwa to stracony dzień.
Comment
-
-
Dane teleadresowe są w ostanim poście arzego na pierwszej stronie (nr kolejny 25 w dyskusji). Reszta to marketing - praktycznie wszystkie istotne informacje są porozrzucana po całym temacie - wystarczy przeczytać.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Dzięki Krzychu15, za informację o godzinach otwarcia sklepiku. Postaram się jak najszybciej w nim znaleść.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Krzych15 - Jerzy ma rację. jest to czysty marketing.
proszę więc o nie wklejanie treści zewnętrznych, które są de facto reklamą, bez porozumienia ze mną.
dziękuję.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Szkoda tylko,że nie ma otwarcia w weekendyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Właśnie wróciłem ze sklepu " Świat Lecha ". Jak na początek działalności całkiem przyzwoita ( choć może trochę skromna ) oferta. Ceny atrakcyjne, np. :T-shirt 14,50zł; koszulka polo 24,50zł; torba duża turyst. 52zł; otwieracze od 3zł. Pozatym w ofercie breloki, zegarek na rękę( ok. 35zł), plecak, torba sportowa, polar(59zł). Jak na razie brak jakiegokolwiek szkła. Miła obsługa, w pobliżu sala piwna, na wycieczkę niestety nie znalazłem czasu trwa ok. 2,5 godz. Mimo wszystko warto odwiedzić browary i Świat Lecha.Mniej alkoholu w piwach !!!
Comment
-
-
Regent napisał(a)
Właśnie wróciłem ze sklepu " Świat Lecha ". Jak na początek działalności całkiem przyzwoita ( choć może trochę skromna ) oferta. Ceny atrakcyjne, np. :T-shirt 14,50zł; koszulka polo 24,50zł; torba duża turyst. 52zł; otwieracze od 3zł. Pozatym w ofercie breloki, zegarek na rękę( ok. 35zł), plecak, torba sportowa, polar(59zł). Jak na razie brak jakiegokolwiek szkła. Miła obsługa, w pobliżu sala piwna, na wycieczkę niestety nie znalazłem czasu trwa ok. 2,5 godz. Mimo wszystko warto odwiedzić browary i Świat Lecha.sebastian30000
Comment
-
-
-
Regent napisał(a)
A tak prezentuje się pub w Świecie Lecha.
Myślałęm że wkleisz coś ze swojego aparatu"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment