Wynalazki piwne

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Andi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.07
    • 1915

Jak juz moi przedmowcy to napisali
    rozne browary chwytaja sie na rozne srodki reklamujace i liczy sie tylko sprzedawalnosc.
    Piwa typu Hampf sa juz od dawna dostepne w Europie i napewno nikt nie powie ze to to samo co sobie zapalic trawke.
    jest to chwyt reklamowy i duzo mlodziezy idzie na To.
    Troche slodkawo Mdlawy smak i juz niektorzy pomysla ze to jest ten GAG.
    ja kupilem kilka rodzai tego piwa-Naturalnie dla Kapsla i musze powiedziec ze to piwo nie smakuje inaczej jak inne >Mieszanki typu Egzotyczne owoce i Temu podobne.
    Piwa typu Canna,Canabia,Canabis i Hampf dostepne tutaj sa tak zwanymi mieszankami na ktore ido Mlodzi ludzie i dobrze sie sprzedaja w Disco i innych imprezac.
    A efekt wypicia piwa z domieszka canabisu jest wtedy jak sie do tego 2 Jointy zapali
    Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• kot_z_cheshire
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.11
      • 2201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andi
      Piwa typu Canna,Canabia,Canabis i Hampf dostepne tutaj sa tak zwanymi mieszankami na ktore ido Mlodzi ludzie i dobrze sie sprzedaja w Disco i innych imprezac.
      A efekt wypicia piwa z domieszka canabisu jest wtedy jak sie do tego 2 Jointy zapali
      Dokładnie. Piłam je jakieś 2 lata temu. Kupione w Poznaniu z sieci markecie Tesco (but. 0.33 za ok 3.50). Były bardzo króciutko, bo zaraz zostały wycofane. W sumie nic wielkiego na jego temat powiedzieć nie mogę... Ani odlotem ani jakimś specjalnym smakiem się w pamięci nie zapisały. Tylko niezły chwyt marketingowy: sama się skusiłam
      Młode koty mają adhd, niestety.
      Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
      Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
      Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• MarcinKa
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2005.02
        • 2736

W średniowieczu jak piwo zaprawili lulkiem (a zaprawiano przeróżnym zielskiem) i zaczęło wywoływać szatańskie wizje to w Pradze biskup (Św. Wojciech) ekskomunikom je obłożył. Papież musiał interweniować żeby ją zdjął. To było piwo narkotyczne, a nie te co teraz dla guwniarstwa robią. Cannabia była w Krakowie w 2, 3 małych sklepach, piłem, wrażenia jak u Was. Jakieś Czeskie od tego czasu w Carrefourze jest cały czas do kupienia.
        To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• matuss
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2004.12
          • 41

O ile dobrze mi się przypomina, to mniej więcej 2 lata temu natknąłem się w EKO na piwo, które rzekomo miało jakiś związek z marihuaną (nie wiem, jak silny). Niestety nazwy i innych szegółów nie pamiętam... Poza jednym. Mój kumpel wypił kilka łyków i wyrzucił butelkę
          Ostatnia zmiana dokonana przez matuss; 2006-04-06, 21:56.
          Matuss

Kłamstwo zdąży obiec pół świata, zanim prawda włoży buty - James Callaghan

Comment

• Marcin_wc
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.09
            • 2115

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika matuss
            O ile dobrze mi się przypomina, to mniej więcej 2 lata temu natknąłem się w EKO na piwo, które rzekomo miało jakiś związek z marihuaną (nie wiem, jak silny). Niestety nazwy i innych szegółów nie pamiętam... Poza jednym. Mój kumpel wypił kilka łyków i wyrzucił butelkę
            Chyba raczej było to piwo aromatyzowane konopią(nie indyjską), nie zawierało ono THC i z marihuaną ma tyle wspólnego co cukier trzcinowy z heroiną. Najprawdopodobniej było już o nim trochę na forum.

Comment

• kony
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.08
              • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek
              Wczoraj dostałem przesyłkę z browaru Svitavy, była tam etykieta od piwa które jest warzone w tym browarze bodajże na licencji Szwajcarskiej która pochodzi z piwa z wyciągiem z konopi. Piwo nosi nazwę Hemp Valley Beer.
              To piwo widziałem parokrotnie w sieci Albert. Chyba jest ostatnio w ciągłej sprzedaży. Nic więcej nie wiem bo takich wynalazków raczej nie pijam.

Comment

• peter007
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.06
                • 2820

U mnie jest ono w ciągłej sprzedaży w Championie.
                Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Shlangbaum
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2005.03
                  • 5828

Też je kupiłem w Albercie i nawet opisałem na forum. Zasadniczo paskudnie gorzkie

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

Przetwarzanie...
                  X