Witam!Proszę o wskazanie sklepu w Warszawie w którym mógłbym kupić Kaper Królewski.Dzięki za pomoc!!!
KAPER KRÓLEWSKI
Collapse
X
-
będziesz miał dość duzy problem gdyż "KAPER KRÓLEWSKI" już od wielu lat nie jest produkowany, był warzony pzez zamknięty browar w Gdańsku, obecnie możesz jedynie kupić Hevelius Kaper warzony w EB, w butelkach nie widziałem ale beczkowy ostatnio był w Alter PubGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Kapra w butelce widziałem jakiś czas temu w sklepie na Białobrzeskiej, blisko Bitwy Warszawskiej, po prawej stronie jak się idzie w kierunku Parku Szczęśliwickiego.
Kapra w puszce widziałem wczoraj w Auchan w Wola Park (było też Brackie po 2zł z małym haczkiem).Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery and Today is a gift. That's why we call it - The Present ...
Comment
-
-
nie ma za co. usuwam dwukliki, czasem też trzykliki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Niestety Kaper królewski z browaru gdańskiego można już jedynie gorąco wspominać. Bo produkcja EB nie dorasta mu nawet do pięt.
A ta stara etykieta... drewniany statek na rozbujałym morzu ..hmmm stare dobre czasy"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Piwo było specyficzne i znałem wielu sympatyków tego piwa (bym powiedział ,że nawet rodzaj fan klubu). Jak i gorących przeciwników tego wyjątkowego smaku. No teraz to to piwko można wspominać... Bo EB Kaper niestety niewiele ma wspólnego..."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Bylem wielkim fanem tego nieodzalowanego s.p. piwka, o czym juz wspominalem na Forum. Nie sztuka jest wyciagnac 8 czy 9 woltow z 20% brzeczki, sztuka jest zachowac caly bogaty smak.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment