Firmy pośredniczące w handlu urządzeniami browarniczymi?

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Czechy, Vojkovice 252, Pivovar Koníček
    dadek
    Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
    2023-11-22, 05:14
  • dadek
    Czechy, Dobruška, Křovická 267, Rodinný pivovar se sladovnou v Dobrušce
    dadek
    19.08.2017 na terenie browaru odbywała się impreza pod nazwą Den otevřených dveří, więc była idealna okazja by zwiedzić dokładnie browar, spróbować wszystkich piw i poszaleć na koncertach czołowych czeskich kapel.
    Organizacja jak to u Czechów idealna, mnóstwo stoisk z lanym...
    2017-09-19, 03:29
  • ART
    Szwecja, Karlskrona, Alamedan 10, Karlskrona Mikrobryggeri
    ART
    W narożniku kamienicy zlokalizowano mały browarek, niewielką restaurację i hotel "Arkipelag".

Lokal ma dwie sale, główną większą z barem i częścią instalacji oraz mniejszą salkę, dla grup i zapewne gości hotelowych.

Na barze zliczyłem jakieś 16...
    2023-10-17, 18:53
  • dadek
    Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
    dadek
    Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
    2023-08-23, 00:48
  • dadek
    Rumianek, Południowa 14, Browar Za Miastem
    dadek
    19.11.2022 przed Poznańskimi Targami Piwa miałem okazję (w towarzystwie kilku kolegów z piwnej branży) odwiedzić jeden z najnowszych polskich browarów. Bo choć marka Za Miastem znana jest już od pięciu lat z kontraktów, to w tym roku piwa zaczęto warzyć u siebie. Zgodnie z nazwą browar...
    2022-12-02, 01:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...