Mnie spiżowe uspokaja, więc mam alibi
Tu chodzi chyba o tych co wracają z dyskoteki ( głównie piątek / sobota ) i mieszają tam trunki
Posypią się skargi i mogą nawet zamknąć lokal !?
Do tego dojdzie jeszcze zazdrość i zawiść, i ... odlot gotowy !
[QUOTE=ZIOMEK2]Mnie spiżowe uspokaja, więc mam alibi
Ten kto z Wrockiem mial cos doczynienia ten wie co to spiz i wie co to alibi.
Pozwolilem sobie uzyc innego sensu slowa alibi,lecz jak patrze a moze patrzylem na rozwoj knajpy Alibi to widze tylko zmiany nastepujace w Spizu-oby nie na gorsze!!
Wiem,ze nie jestem w tym miejscu moze zbyt obiektywny, jednak dmucham na zimne-konkurencja robi swoje
na ocenę piw poczekam, aż ART doda je do bazy, ale pszeniczne mimo 10 blg jest smaczne i z charakterystycznym dla gatunku bukietem. lokal trochę głośny, mimo, ze byłem w poniedziałek, czyli w dzień w którym wszyscy leczą jeszcze kaca po weekendzie
obsługa nie powiem duuużo lepsza niż w CK browarze. ekstra lokal!
Wedle moich wiadomości już 100% piwa Katowickiego Spiża jest robione na miejscu.
I bądź tu czlowieku mądry . Poprzednim razem obsluga się zarzekala, że wszyskie piwa są już z Katowic. A dziś dowiedzieliśmy się że owszem, ale oprócz pszenicznego, które nigdy nie będzie w Katowicach warzone
I bądź tu czlowieku mądry . Poprzednim razem obsluga się zarzekala, że wszyskie piwa są już z Katowic. A dziś dowiedzieliśmy się że owszem, ale oprócz pszenicznego, które nigdy nie będzie w Katowicach warzone
Pszeniczne będzie robione w Katowicach tylko na razie nie wiem dokładnie od kiedy (może się postarali i już jest), jak tylko się dowiem to dam znać.
Comment