A można w skrócie po polsku?
Piwny brzuch
Collapse
X
-
belze napisał(a)
A mi mimo mojego młodego wieku (19 lat), brzuch piwny rośnie.. jak narazie 90cm. A przy 188cm waże 76 (przez rok przytyłem 10kg).. ech. trzeba bedzie po maturze zaczac biegac (np. Tarchomin - Polna i spowrotem (cos okolo 20km))
Comment
-
Nic tak życia nie upiększa niż samara coraz większa. Niestety staram się jak mogę i nie chce rosnąć. Dlaczego?Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Niby wszystko już można dostać w sklepie za rogiem, ale jakby co to otwieram wątek pamiętający czasy, gdy tak nie było. Może akurat komuś się przyda.
-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Witam szanownych forumowiczów
Jestem tu nowy i przepraszam jeśli zaśmiecam ale nie znalazłem działu szukam piwa. Czy w/w piwo Winchester z browaru Faktoria jest jeszcze do kupienia? Podejrzewam, że nie ale ich strona pokazuje, że tak tylko cos czuję że nie jest aktualizowana.-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Uprzejmie się witam
Poszukuję butelek, porcelanek, etykiet, podkładek, skrzynek z browarów z miasteczka Soldin - Myślibórz oraz Küstrin - Kostrzyn nad Odrą. Temat bardzo niszowy, ale liczę na to, że wśród forumowiczów znajdzie się ktoś kto posiada choć zdjęcia butelek...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2022-03-29, 15:52 -
-
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Proszę wytężać wzrok ogłaszam co następuje!
oto już pełną parą szykuje się:
XV Wielki Zlot Forumowiczów...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment