Zythym to nie wiem co powie ale Zythum powie: A ja na to jak na lato. Lubię wypić dużo dużo piwa i lubię dużo dużo zjeść. Niestety mam pracę siedzącą co mnie bardzo martwi ponieważ zawsze byłem bardzo aktywny i sądze, że gdybym pracował jako hydrobilog to nie martwił bym się o brzuszek piwny który wcale nie od piwa powstaje tylko od braku ruchu.
Piwny brzuch
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Tylko mam czasmai problem bo młode panienki zatrudnione jako sprzedawczynie w sklepach ze spodniami nie mogą zawsze uwierzyć jak proszę o swój rozmiar spodni. Ponieważ nie znają smaku życia i są anorektyczkami to nie rozumieją, że życie jest tylko jedno i nie zamierzam sobie odmawiać żadnych przyjemności.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Brzuch nie rośnie od piwa, przynajmniej u mnie. Mój brzuch (a raczej to po drugiej stronie, nieco niżej...) rośnie od braku rowera (bo ukradli), braku ekipy do pogrania w kosza, nadmiaru siedzenia przy kompie. Teraz mam 90 kg, 95 cm w pasie (a raczej...) przy 182 cm wzrostu i tak trzymam od kiedy się ożeniłem . Wcześniej, na studiach, było mnie (obywatela) o 15 kg mniej.
Podzielam poglądy zythuma - jeśli ma mnie przybyć przez dietę i piwo, to niech przybędzie!
Comment
-
-
jakaś nisza sandalarska czy co?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jak juz sie wszyscy spowiadaja... Po wzgledem obwodu miesnia piwnego wypadam znacznie blizej Ahumby niz Adama - no coz taki juz mam szybki przepal wszystkiego
Last edited by lzkamil; 2003-08-27, 12:16.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Mszyca napisał(a)
wciągać brzuch
Jak mawiał porucznik Borewicz, bożyszcze kobiet schyłkowego PRL-u:
"Najgorsza chwila w życiu mężczyzny to ta, kiedy kobieta,
z którą jest na plaży, prosi go o wciągnięcie brzucha,
a on to chwilę wcześniej już uczynił"Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-