Czechovar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• grodek
    Park Gida, Zikkimm
    grodek
    PIANA: początkowo obfita, jednak szybko zredukowała się do cienkiego kożuszka.
    KOLOR: ciemnobursztynowy, pod światło ładna czerwień.
    ZAPACH: początkowo nikły, w miarę ogrzewania czuć było trochę karmelu, do tego górnofermentacyjne, estrowe (owoce) aromaty.
    SMAK: niestety równie...
    2017-08-12, 20:55
  • heckler
    Židovice, Židovice 16, Minipivovar Pánů z Růže
    heckler
    Browar odwiedzony 30.04 w sobotę. Znajduje się on w w prywatnym domu po środku wioski Židovice. Do środka wchodzi się przez dużą drewniana bramę, a następnie wchodzimy do małej salki z ławkami, stolikami oraz bufetem. W godzinach otwarcia browaru można tutaj spróbować lanego piwa. Być...
    2017-05-05, 15:04
  • docent
    Słowacja, Koszyce, Hrnčiarska 25, Budějovická hospoda
    docent
    Firmowy lokal Budziejowickiego Budvaru położony jest w na tyłach wspaniałej koszyckiej starówki. Wystrój robi wrażenie, opiera się oczywiście na plakatach, wywieszkach, gablotach z gadżetami i szkłem z Budvara. Mi najbardziej spodobała się kwadratowa sala z odwzorowanymi na ścianach ratuszem...
    2007-08-14, 12:32
  • aquator
    Udało się !!
    aquator
    Witam wszystkich "forumowiczów".
    Moja pierwsza warka wyszła doskonale, choć tworzona z gotowca (Browamator - puszka ekstraktu nachmielonego 1,8 kg + puszka ekstraktu zwykłego 1,8 kg, drożdże te co pod wieczkiem puszki, ogólnie 20 litrów wody). Walory smakowe i zapachowe przerosły...
    2003-09-04, 22:51
  • MarcinKa
    Dashen, Dashen Beer
    MarcinKa
    Piwo przywiezione z wyjazdu do Etiopii. Butelka 0,33l. Moc 4,5%, ekstrakt 12. Kolor jasny, złoty, ładny. Piwo klarowne. Piana niejednorodna, postrzępiona, duża. Szybko opada do kożucha. Pozostawia ślady na ściankach kufla. Zapach bardziej w stronę chmielu. Troszeczkę kwiatowy. Lekko słodkawy,...
    2010-07-29, 23:50
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...