Zmiany (?) w Kompanii Piwowarskiej
Collapse
X
-
zwykłe koncernowe roszady na wysokich stołkach, jak mniemam prezes ciągle ten sam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
O nowym dyrektorze generalnym (ze strony podanej przez Celcika):
"Z wykształcenia jest inżynierem - projektantem silników rakietowych, a z zamiłowania - piwoszem, niezłym golfistą i znawcą cygar."
A to ciekawe ...
"Oprócz pracy, golfa i cygar pasjonuje się naukami ekonomicznymi; jest jedyną osobą w naszej części Europy, która przepowiada kursy walut na najbliższy rok."
O rany, wróżbitę zatrudnili !!!
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
O nowym dyrektorze generalnym (ze strony podanej przez Celcika):
"(...)a z zamiłowania - piwoszem(...)"
"(...)pasjonuje się naukami ekonomicznymi(...)"browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
{CIACH} Z wykształcenia jest inżynierem - projektantem silników rakietowych {/CIACH}
Slainté!
ReneCeterum censeo Heinekenam esse delendam.
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
"Oprócz pracy, golfa i cygar pasjonuje się naukami ekonomicznymi; jest jedyną osobą w naszej części Europy, która przepowiada kursy walut na najbliższy rok."
U mnie w firmie był kiedyś analityk, którego zadaniem było przewidywanie kursu DEM w średnim okresie (1-3 lat). Brał za to pieniądze, serio! I teraz jest dyrektorem czegośtam.
Takich ludzi to trzeba szybko awansować, i to wysoko...
Comment
-
-
Renegat napisał(a)
Czy to oznacza, że piwa firmowane przez KP będą jeszcze bardziej odrzucające - ops, pardon - odrzutowe?
Może po prostu zauważono to zjawisko i zatrudniono fachowcaDziku
Comment
-
-
szkoda że nie podano kto był poprzednikiem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
dziku napisał(a)
Oby nie. Już i tak się po nich potężnie odbija
Może po prostu zauważono to zjawisko i zatrudniono fachowcaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
!!!
Na terenie Browarów Tyskich widać już pierwsze zarysy budowli przypominającej kosmodrom"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Odp: !!!
Czapayew napisał(a)
Na terenie Browarów Tyskich widać już pierwsze zarysy budowli przypominającej kosmodromPrzepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
Odp: !!!
Czapayew napisał(a)
Na terenie Browarów Tyskich widać już pierwsze zarysy budowli przypominającej kosmodromŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment