Właśnie po raz pierwszy sączę Irlandzkie Mocne z Krajana zakupione dziś w Świecie Piwa na Długiej w Krakowie (1,95 PLN 330ml). Smakowite.
Browar Krajan czy to koniec?
Collapse
X
-
Na Ursynowie w sklepach całe skrzynki zalegają.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Ogólnie Ursynów nie składa się z li tylko tej stacji metra, ale wiem o co Ci chodziSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
KRAJAN Browary Kujawsko - Pomorskie istnieją i mają się dobrze. Zapraszamy na nasze stoisko na Targach EuroGastro Warszawa Pałac Kultury i Nauki 23.03.2006 - 25.03.2006
Informujemy że od 17.03.2006 w sprzedaży znajduje się nowe jasne piwo KRAJAN SPECJAL
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kasikKrajan niedługo też podbije Kraków. Krajana można nawet dzisiaj tam kupić
Najpierw to Nakło podbijcie, bo gdy byłem ostatnio, to w bardzo niewielu sklepach można było kupić Irlandzkie mocne i Portera, a Ciemnego Nakielskiego w ogóle nie spotkałem. No, a wersje beczkowe powyższych piw to w Nakle w ogóle rzadkość.
PS. Płock tez możecie podbić...BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Ha, ostatnio portera Krajana kupiłem w sklepie na rynku w Jędrzejowie, 200 m od browaru, dokąd zaszedłem, żemy spytać o portera Strzelca. Żena za pultom o istnieniu tego ostatniego nie miała bladego pojęcia i nawet twierdziła, ze takowy NIE ISTNIEJE, więc pokazałem jej butelkę z etykietą, co to na podorędziu miałem.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Lokalny patriotyzm w Nakle to rzadkość, ale mamy nadzieję, że ludzie zmienią stosunek do małych browarów. My już wiemy, że duży to nie znaczy lepszy a czasem warto spróbować czegoś co nie jest reklamowane w telewizji. Małych nie stać na wielkie kampanie reklamowe a to nie znaczy, że są z najniższej półki.
Pozdrawiam Płock
Comment
-
-
Brawa dla tej pani. To właśnie usiłujemy udowodnić od dłuższego czasu na tym forum.
A swoja drogą, dlaczego Irlandzkie Mocne kosztuje w Auchanie 3,59 zł ? Nie jest to cena, która nastawia mnie pozytywnie do spożywania tegóż, choć bardzo je lubię.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kasikLokalny patriotyzm w Nakle to rzadkość, ale mamy nadzieję, że ludzie zmienią stosunek do małych browarów. My już wiemy, że duży to nie znaczy lepszy a czasem warto spróbować czegoś co nie jest reklamowane w telewizji. Małych nie stać na wielkie kampanie reklamowe a to nie znaczy, że są z najniższej półki.
Pozdrawiam PłockBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
w Łodzi również można kupić Irlandzkie i Portera, czasem sie pojawia Bawarskie ale ostatnio długo go nie widziałem; Irlandzkie można dostać również w lokalach i to nie tylko w mordowniach
co patriotyzmu lokalnego, piwo z browarów łódzkich można kupić bez problemu, gorzej z lokalami - jak narazie poza mordowniami w śródmieściu i peronem nie spotkałem łódzkiego piwa nigdzie
Comment
-
Comment