To pewnie byli Irlandczycy z mojego banku. Chciałbym być na ich miejscu. Ale nie jest mi to dane, bo Browar Śląski ma tak bezradnych handlowców i beznadziejnych marketingowców, BORYCH, że trudno im dotrzeć z tym piwem do Poznania. Ba, nawet na prosty mail z pytaniem o sklepy z ich piwem, wysłany na podane przez Ciebie adresy nie potrafią odpowiedzieć.
Dystrybutor Lwówka Śląskiego??
Collapse
X
-
Odp: Dystrybutor Lwówka Śląskiego??
Kudłaty napisał
[..], chcemy otworzyć przedstawicielstwo jakiegoś małego browaru. Najlepiej Lwówka [..]
Pomożecie mi??
Książęcego niepast. .
Jestem we Wrocku średnio 10..16 razy w roku , więc ....
Mój skromny udział w zbycie Twojej hurtowni tez należało by uwzględnić.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
HEJ CRIZZ! ci ze Lwowka Slaskiego pewnie podgladaja ta liste,
--------------------------------------------------------------------------------
QUOTE]ART napisał(a)
no coś Ty [/QUOTE]
Pan Ryszard Borowik - Borych. Chyba zostanę Szerlokiem, nie?Ostatnia zmiana dokonana przez zythum; 2003-12-17, 14:36.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Pan Ryszard Borowik - Borych. Chyba zostanę Szerlokiem, nie?
Moim zdaniem borych rzeczony mógłby zająć się nieobecnością Lwówka na Górnym Śląsku. Choć z drugiej strony czytam, że lwóweckich piw nie ma nigdzie poza... Lwówkiem. Paranoja jakaś...
Comment
-
-
iommi napisał(a)
Moim zdaniem borych rzeczony mógłby zająć się nieobecnością Lwówka na Górnym Śląsku. Choć z drugiej strony czytam, że lwóweckich piw nie ma nigdzie poza... Lwówkiem. Paranoja jakaś... [/B]
Choć mimo wszystko marketing to w tym browarze leży,oj leży
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
W Szczecinie znowu się pojawiły ichniejsze wyroby.Ja zaopatruję się w hurtowni ...
Choć mimo wszystko marketing to w tym browarze leży,oj leży
A właściciel był mocno zdziwiony jak do niego trafiłemŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Kudłaty napisał(a)
Więc niedługo oprócz zapowiadanego piwa z Fortuny będzie też Lwówek w Easyriderze. Podobno mają dobre ciemne piwo, bo mam kolege który mieszka we Lwówku i mówił, że pił takowe.
.
2. Ciemne piwo, hehe, no tak, można tak powiedzieć - Mocne Dobre jest dosyć ciemne
Comment
-
-
Kudłaty napisał(a)
Fortuna tez ma słaby dział marketingu, co kilka dni dzwonimy i się dopytujemy o to piwo a oni mówią, że już niedługo. Jutro mamy dostawę więc może jutro jakaś beczułka się przypałęta.
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
To ja mogę w sobotę zajrzeć po drodze na Szwejka do Remi ...
Comment
-
Comment