czy przedstawicielem Guinnessa jest nadal Carey-Agri?
przestawiciel Guinnessa w Polsce
Collapse
X
-
przestawiciel Guinnessa w Polsce
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
takie tam sztuczki Admina- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
ok, dzięki. zobaczymy czy firma odpowiada na maile.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Carrey-Agri
Wygląda na to, że firma nie zawsze odpowiada na prośby swoich klientów...
Właściciel Klamot Caffe na wczorajszą imprezę dostał:
2 (słownie dwa) firmowe t-shirty,
6 odznak typu pin,
po raz drugi od otwarcia paczkę wafli (ok. 100 sztuk)
i to wszystko (nie wpominam io plakatach i "drobnej makulaturze").
Firmowy plafon dotarł do Bielska po 4 miesiącach od otwarcia lokalu, po przeprowadzce siedziby przedstawiciela z Katowic do Krakowa (a może to przypadek???)
A Wam się marzy pomoc dla kolekcjonerówNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
firma ta nie odpowiada na zapytania. zdecydowanie brakuje im konkurencji.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Jak wspomniałem wyżej, ich strona w przeważającej części "w budowie" (szczególnie irytuje w przypadku działu "Nasi partnerzy")
A może po prostu wychodzą z założenia, że Guinnessa i tak ludzie będą kupować?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Comment