MWA chyba się mylisz. Wczoraj w jedym z tematów E-prezes zdradził jaka grupa mogłaby wejść do CK.
tyskie w c.k. browarze?
Collapse
X
-
-
Ale chyba nie ma obaw o przetrwanie lokalu w dotychczasowej formie. Knajpa w świetnym miejscu, fajnie zrobiona. Nie płaci czynszu bo to jego (i tym rózni się od SOMY śp.). Rozmawiałem latem z właścicielem - jest zadowolony z przychodów ze sprzedaży. Poza tym ma jeszcze wiele rat do spłacenia Austriakom za wyposażenie browaru. Wówczas mówił mi wręcz o ekspansji (choć jest zainteresowany restauracjami w centrach handlowych). A piwo koncernowe sprzedaje głównie w restauracji i sali "myśliwskiej". Dodatkowo jest przedstawicielem producenta instalacji na Europę Wschodnią, więc nie może zamknąć lub przebranżowić tego przybytku bo to reklama. A zatem możecie spać spokojnie. Jeszcze parę lat przetrwa.
Comment
-
-
Tak, tak, pod tym względem bez obaw... choć z tą ekspansją to bez przesady. Chodzi o dodatkowe przychody z tytułu obcego piwa w lokalu. Jako lokal prawie w centrum zawsze będzie łakomym kąskiem dla lokalnych przedstawicieli, a oferta lokalu w niczym nie ucierpi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesTak, tak, pod tym względem bez obaw... choć z tą ekspansją to bez przesady. Chodzi o dodatkowe przychody z tytułu obcego piwa w lokalu. Jako lokal prawie w centrum zawsze będzie łakomym kąskiem dla lokalnych przedstawicieli, a oferta lokalu w niczym nie ucierpi.
W skrocie koncept jako taki przetrawać musi niezaleznie od zmiany piwa koncernowego.
Comment
-
-
Podczas mojej ostatniej wizyty w C.K Browarze nic nie uległo zmianie, ciągle dostępne Tyskie w cenie Jasnego Pełnego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziEkspansja jak sądzę już się dokonała (tyle tylko że bardziej jego firmyLast edited by Bombadil13; 2007-07-26, 08:33.Poszukuję
Comment
-
Comment