Ale ja już więcej pić nie mogę. To znaczy więcej niz obecnie. Muszę czasami jeździć autem i chodzić do pracy
Porter EB - ostanie tchnienie.
Collapse
X
-
-
A jakieś wyjście by było, zwłaszcza dla naszego Królewskiego portera, bo los Portera EB jest już chyba przesądzony.
Rozwiązanie to jest wszak obwarowane jednym warunkiem wstępnym - trzeba wygrać w totka szóstkę
Po tym kroku systematycznie i skrupulatnie wykupujemy całą produkcję portera rzuconą na rynek - efekt - piwo schodzi na pniu i GŻ nie może zwinąć portera pod pretekstem niskiej dochodowości, mało tego - manewr zrezygnowania z portera byłby dla kierownictwa GŻ aktem niegospodarności z którego tak łatwo by się nie wykręcili.
A podobno ja nie lubię fantastyki, a sam ją tworzębigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
[...]Po tym kroku systematycznie i skrupulatnie wykupujemy całą produkcję portera rzuconą na rynek - efekt - piwo schodzi na pniu i GŻ nie może zwinąć portera pod pretekstem niskiej dochodowości, mało tego - manewr zrezygnowania z portera byłby dla kierownictwa GŻ aktem niegospodarności z którego tak łatwo by się nie wykręcili.[...]
A co do jobów, to KP też się nieźle dostaje, choćby za zniszczenie Dojlid, a CO ... no cóż ...
Comment
-
-
Może i racja, ale przynajmniej musieliby ruszyć makówkami.
Nic to - pomysł na ratowanie portera z racji na założenie wstępne i tak jest prawie nierealny.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Znając szpeców z GŻ to sobie pokombinują że równie dobrze schodziłby porter żywiecki, a my i tak się nie poznamy, bo przecie my motłoch - to czarne piwo i to czarne więc Królewskiego na gilotynkę, a żywiecki, o prosżę, jakie ma wyniki.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
iron napisał(a)
...Po tym kroku systematycznie i skrupulatnie wykupujemy całą produkcję portera rzuconą na rynek - efekt - piwo schodzi na pniu i GŻ nie może zwinąć portera pod pretekstem niskiej dochodowości, mało tego - manewr zrezygnowania z portera byłby dla kierownictwa GŻ aktem niegospodarności z którego tak łatwo by się nie wykręcili.
A podobno ja nie lubię fantastyki, a sam ją tworzęYesterday is History, Tomorrow is a Mystery and Today is a gift. That's why we call it - The Present ...
Comment
-
-
becik napisał(a)
żeby nie było wątpliwości, przed chwilą i ja również rozmawiałem z marketingiem Grupy Żywiec w Warszawie gdzie otrzymałem potwierdzenie faktu warzenia portera EB w Elblągu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
no nie mów....
czy to ma związek z artykułem w wiadomościach?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
porter EB
Wczoraj kupiłem butelkę portera EB ( tak na marginesie na etykiecie i kontrze nie ma nawet wzmianki o EB )którego termin przydatności do spożycia określono na maj br. Tak się zastanawiam, ponieważ nigdy tego nie praktykowałem, a może ktoś z was już to przerabiał - czy i jak długo można przechowywać portery po terminie przydatności?
Fajnie by było zrobić sobie zapasik rzeczonego porterka i wypić go tak
np. za rok
Pozdrawiam wszystkich porteropijów i nie tylko
Comment
-
-
Odp: porter EB
wlarut napisał(a)
Tak się zastanawiam, ponieważ nigdy tego nie praktykowałem, a może ktoś z was już to przerabiał - czy i jak długo można przechowywać portery po terminie przydatności?
np. za rok...
Zresztą i Marusia gdzieś pisała o Porterze z Piasta. Poszukaj dobrze na forumBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
ART napisał(a)
żeby jednak były wątpliwości - wygląda na to że zostaliśmy wpuszczeni w maliny. jak uzyskam potwierdzenie to napiszę o co chodzi.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Odp: porter EB
wlarut napisał(a)
Wczoraj kupiłem butelkę portera EB ( tak na marginesie na etykiecie i kontrze nie ma nawet wzmianki o EB )którego termin przydatności do spożycia określono na maj br. Tak się zastanawiam, ponieważ nigdy tego nie praktykowałem, a może ktoś z was już to przerabiał - czy i jak długo można przechowywać portery po terminie przydatności?
np. za rok- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment