Ty też już nic nie podpowiadaj, bo miejsca na etykiecie zabraknie
Billboard Pilsnera - szukam :-))
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Ten sławetny napis, to chyba jednak wymysł własny Kompanii. Na plakatach np. Żywca nie ma go.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
Ten sławetny napis, to chyba jednak wymysł własny Kompanii. Na plakatach np. Żywca nie ma go.
Wczoraj widziałem coś takiego na plakacie dotyczącym tej promocji z pokalami i jeszcze w sklepiku na lodówce Żywca nalepka była. Ciekawe, że lodówa KP stojąca obok tego nie miała.Comment
-
ten napis ostrzegawczy jest dzięki ustawie o wychowaniu w trzeźwości (pomimo zajmowanej powierzchni jadnak nader kiepsko widoczny...).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
jeśli nie da rady lepiej to może być i taka jakość- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Już dodałem wszystkie do galerii.
Pierwszy bilbord
Drugi bilbord
Trzeci-nowy bilbord -na dole napis-"ZIMNYM LODEM OKLADAY".
Arta poproszę o zwolnienie trochę miejsca na serwerze kasując zdjęcia w tym poście-chyba, że nie przeszkadza.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
Comment