Widziałem wczoraj w Gdańsku nowy billboard Pilsnera Urquella. Przypominający wielki witraż (ten z reklamy TV). Billboard spodobał się mojej żonie, właśnie dlatego, że przypomina witraż, a robienie witraży to jej konik. No i męczy mnie o to. Nie uśmiecha mi się zrywanie w nocy plakatu 6m × 3m , poszukałem więc na stronach KP i delikatnie mówiąc kaka . Nie macie może jakiejś zajawki tego plakatu? Jakiś jpg, albo inne cuś? Może ktoś znalazł gdzieś i przygarnął?
Billboard Pilsnera - szukam :-))
Collapse
X
-
Chyba widziałem coś takiego na korkowych waflach Pilsnera.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach. -
Jeżeli widziałeś plakat w Gdańsku, to zrób zdjęcie i zeskanuj.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Comment
-
Też nie mam skanera. Korzystam z uprzejmości znajomych.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Comment
-
Nie jestem pewien, ale chyba widziałem ten "witraż" na opakowaniach od promocyjnego zestawu Pilsnera z kuflem. Było to przed świętami w Auchan w Warszawie.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
-
Widziałem parę takich w Warszawie, ale ten odkrywczy napis jakoś umknął mojej uwadze. Muszę się bardziej przyjrzeć.
Choć być może już niedługo pojawiał się będzie na każdej butelce - tak jak napisy o paleniu na paczkach z wyrobami tytoniowymi.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
...ten odkrywczy napis jakoś umknął mojej uwadze... Choć być może już niedługo pojawiał się będzie na każdej butelce...
Wujcio_Shaggy ja na Twoim miejscu bym tak nie krakał bo się jeszcze ziści Twoje marzenie i jak wtedy etykiety będą wyglądały w kolekcjach. A są jeszcze podstawki i inne birofilia, a nasz parlament nie śpi i podobno słucha naszego głosu Może więc ciszej o tych napisach. Sza"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Reeeety!!!!
Faktycznie, zapomniałem, że ci nasi przedstawiciele każdą bzdurę są w stanie podchwycić i zmienić w literę prawa.
Skasować ten post, skasować natychmiast!!! Może jeszcze żaden nie przeczytał!
...chociaż dopiero nasze etykiety zrobiłyby furorę wśród zagranicznych birofilów - unikat na skalę światową (chyba)!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Comment