Właśnie znalazłem na Onet.pl rewelacyjny artykuł o piwie odtworzonym dokładnie z receptury liczącej 3000lat
Starożytne piwo
Collapse
X
-
to jest informacja nawet sprzed dwóch lat
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odp: Starożytne piwo
sklep-piwowar napisał(a)
Właśnie znalazłem na Onet.pl rewelacyjny artykuł o piwie odtworzonym dokładnie z receptury liczącej 3000lat
http://info.onet.pl/854522,69,item.html
Warka Strong juz nie istnieje - nikt z was zapewne nie wie ale w Warce juz sie nie produkuje piwa !!! W ramach restrukturyzacji Grupy Zywiec w Warce jest juz tylko wylacvznie ROZLEWNIA piwa produkowanego w innym miejscu !!! Jaja sobie z nas robia chociazby reklamujac kilkusetletnia tradycje produkcji piwa w Warce ! ...Smutne...pozost ala tylko rozlewnia. Dziwne ze jeszcze nikt tego nie opisal w zadnej gazecie. Czyzby dziennikarze dostali na piwo zeby siedziec cicho ?
(~Andy, 2004-01-14 23:40:52)
Nie wiem kto to jest Andy ale mam nadzieje ze jest zle poinformowany... Moze ktos jest w stanie to ostatecznie zdementowac
Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
na pewno przestali warzyc szczególnie po podniesieniu możliwości produkcyjnych o kolejny milion- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Simon napisał(a)
Brawo dla niemieckich browarów - tych, które się wyłamują ! Troszkę fantazji !
Comment
-
-
Comment