Podobnie jak Jerzemu nie miałem ochoty zliczać dokładnie ile i czego było wypite przeze mnie w minionym miesiącu, ale ze wstępnych obliczeń wynika, że miałem okazję smakować piwa z 27 polskich browarów (liderem bez wątpienia jest Amber) oraz z ok.15 browarów zagranicznych ( z 7 krajów). Niestety moje spożycie jest jak dla mnie zbyt wysokie. W tamtym miesiącu wyniosło aż 27,2l.
Jakie piwa piją forumowicze - na podst. Dziennika Piwnego
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyMi się liczyć nie chce, zresztą nigdy nie podawałem comiesięcznych statystyk.
Wypiłem jednak w ciągu miesiąca około 57 litrów i chyba powinienem złożyć samokrytykę. To ewidentnie mój rekord, nie powinienem tak dużo pić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrwmoże to nawet rekord forumowy !? robi wrażenie ktoś miał kiedyś wiekszą ilość w miesiącu? ja pamiętam że kiedyś w maju miałem ok 50 litrów
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ja niestety nie podam swoich statystyk bo nie mam kiedy tego policzyć. A ciekaw jestem bardzo. Litrów w styczniu wypiłem coś koło 30.
Może ART da radę do końca lutego wyregulować DP i statystyki będę mógł zamieścić.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrwmoże to nawet rekord forumowy !? robi wrażenie ktoś miał kiedyś wiekszą ilość w miesiącu? ja pamiętam że kiedyś w maju miałem ok 50 litrówJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
13.85l z 16 polskich browarów i 4 zagranicznych
króluje ciechanów i amber
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal60 litrów!!! Jak Wy to robicie? I kiedy?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyWypiłem jednak w ciągu miesiąca około 57 litrów :
Np. gdyby wszyscy ulokowali swoje miesięczne "zużycie" w jednym z wybranych mniejszych browarów możnaby się przyczynić do jego wzlotu, a następnie.... upadku
Comment
-
-
Znowu wyjdę na jedngo z największych pijaków - od początku roku spożyłam już 55 litrów piwa
Comment
-
-
Ja mam za sobą, w styczniu, nieco ponad 17 litrów piwa.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrwmoże to nawet rekord forumowy !? robi wrażenie ktoś miał kiedyś wiekszą ilość w miesiącu? ja pamiętam że kiedyś w maju miałem ok 50 litrów
Styczen 2005: 87,41 litra piwa, to byly czasy a teraz nawet nie mam czasu5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
Comment