W tzw. minionym okresie, w ramach badania popularności dla wojska i Milicji Obywatelskiej, każdy funkcjonariusz i wojak dostawali plik ankiet i przy pomocy "Krewnych i Znajomych Królika" wypełniali je. Dzięki temu cała Polska kochała Milicję
Dwa łyki statystyki
Collapse
X
-
-
Originally posted by Kemp
Piję piwo codziennie, w pracy z obowiązku ...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Mi trudno powiedzieć iole teraz kufli wychylam.
Kiedyś pincet jak nic, a raczej pot tysiaczka. Teraz nie stety sporo sie zaniedbuje w tym temacie i obawiam się, że wyjdzie mi około 100-200 rocznie-sam sie sobie dziwie jak czytam to co wypisuje
Chyba w końcu dotarła do mnie świadomość, jaki poziom życia mnie dopadł, ponieważ to głównie warunkuje moje dane liczboweJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacyComment
-
ale oszukujesz Radku, wystarczy że podliczysz nasze ubiegłoroczne spotkania, to tylko na nich zrobiłeś ze dwa razy tyle- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika celt_birofilMamy dwóch respondentów. Jednego z nich żona zdradza co dwa tygodnie. Drugi jest kawalerem. Statystycznie obaj są zdradzani co tydzień (to jeden z kabaretów ale bardzo wiarygodnie)
Otoz statystycznie to obaj sa zdradzani co cztery tygodnie (mniej wiecej miesiac) a nie co tydzien.
P.S.
Dzieki DP wiem, ze w tym roku (do 20 wrzesnia) wypilem juz 613 litrow piwa (1317 sztuk).
Aha, nie pale i sam zarabiam na piwo (i nie tylko).5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Statystyka z innej beki
Na forum mamy zarejestrowanych 21 479 użytkowników, z czego 3139 użytkowników zamieściło jakiekolwiek posty. Ciekawa jestem, jak statystyki innych forComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNa forum mamy zarejestrowanych 21 479 użytkowników, z czego 3139 użytkowników zamieściło jakiekolwiek posty. Ciekawa jestem, jak statystyki innych for- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtrzeba wziąć pod uwagę fakt, że ludzie rejestrują się w Browarze też po to by mieć dostęp do różnych działów, niekoniecznie po to by uczestniczyć w dyskusjach forumowych.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtrzeba wziąć pod uwagę fakt, że ludzie rejestrują się w Browarze też po to by mieć dostęp do różnych działów, niekoniecznie po to by uczestniczyć w dyskusjach forumowych.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNa forum mamy zarejestrowanych 21 479 użytkowników, z czego 3139 użytkowników zamieściło jakiekolwiek posty. Ciekawa jestem, jak statystyki innych for
Kibice.net- 27030 użytkowników 352887 wiadomości.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz, mi chodziło o stosunek ilości użytkowników do użytkowników piszących, a nie do ilości postówComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikDzieki DP wiem, ze w tym roku (do 20 wrzesnia) wypilem juz 613 litrow piwa (1317 sztuk).
Aha, nie pale i sam zarabiam na piwo (i nie tylko).Last edited by remfire; 2006-11-10, 10:21.Comment
Comment