Przeglądałem wczoraj allegro i natknąłem się na coś bardzo ciekawego oto link: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21653343 Gdzie to można kupić i dlaczego tak drogo?
Pytanie do forumowiczów z Tych i okolic
Collapse
X
-
Nie widziałem tego jeszcze w sklepach, ale to chyba dostał ktoś z browaru i teraz chce się obłowić zanim KP zaleje tym rynek!
Jestem pewien, że tego już są pełne magazyny i niedługo to będzie w zwykłej sprzedarzy! Poczekamy i taniej kupimy!Celia, cerevisia et conventus.
-
-
dokladnie tak jak mowi sven. poczekajmy pare tygodni, kazdy browar z okazji rocznicy wydaje limitowane serie
Comment
-
-
hłe hłe 150 zł za Tyskie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odp: Pytanie do forumowiczów z Tych i okolic
Mafar napisał(a)
Przeglądałem wczoraj allegro i natknąłem się na coś bardzo ciekawego oto link: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21653343 Gdzie to można kupić i dlaczego tak drogo?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
chyba obie formy są poprawne- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
mwa napisał(a)
Rekalam już sporo w prasie.
A co to za piwo? Przecież nie Gronie. Może to jest piwko, które Art wspomniał w swoim "KURIERze PIWNYm nr46"?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
kishar napisał(a)
Ja tam mam nadal nadzieje ze tychy wypuszcza jakies specjalne piwko, moze cos górnrej lub pszeniczniaka a KP potratktuje to jako badanie rynku.Ostatnia zmiana dokonana przez Pinio74; 2004-02-25, 10:45.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
Comment