Ja bym tak nie lekceważył głosu młodego pokolenia. Jest to w końcu potwierdzenie "u źródła" tez stawianych już wcześniej. Tak więc, Szanowni Żule - zamiast nabijać się z Młodego Kolegi - indoktrynujmy !
Dlaczego pijemy masówke?
Collapse
X
-
My tu gadu-gadu a wychodzi na to, że ja także z młodzieżowych latek już wyrosłem, by stać się pełnoprawnym żulem (niereklamowane, z małego)Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Byki walisz równo i czyta się Ciebie wyjątkowo trudno, ale tym to już mnie zabiłeś:Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
granat862 napisał(a)
Nie mówie że każdy ulega reklamie ale w sklepach mi najbliższych naprawde sprzedają piwo kiepskiej jakości moim skromnym oczywiście zdaniem
Comment
-
-
granat862 napisał(a)
... ale w sklepach mi najbliższych naprawde sprzedają piwo kiepskiej jakości moim skromnym oczywiście zdaniemMM961
4:-)
Comment
-
-
granat862 napisał(a)
Jeszcze raz przepraszm za pisownie
A co do meritum sprawy, to przyłączyłbym się do prośby Jacksona - napisz, co uważasz za piwo dobrej jakości.
Comment
-
-
...i napisz jeszcze, jakie to są "siki" w najbliższych sklepach.
Obok przycisku "Wyślij" znajduje się przycisk "Sprawdź przed wysłaniem". Radzę z niego korzystać, bo rzeczywiście trudno się czyta wyrazy, w których "zjadasz" po kilka liter...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
A w Łodzi to jest tak: Browary Łódzkie mają chyba niezasłużenie podobną opinię, jak cytowane wcześniej Browary Warszawskie. W Łodzi mówiło się: "latem grzeje, zimą chłodzi - Export Specjal browar z Łodzi". Ale czasy kiedy z obrzydzeniem wlewało się w siebie kolejnego bączka Łódzkiego (bo innego nie było) dawno minęły. Mimo to wielu moich znajomych regularnie opijających się koncerniakami nawet nie wie, co produkuje nasz rodzimy browar. I jakie było zdziwienie koleżeństwa, jak na naszych spotkaniach zamiast skrzynki Żywca czy Lecha pojawiła się na stole skrzynka Globa! Nie musiałem długo przekonywać - to piwo broni się samo. Nie pijemy już niczego innego.
Comment
-
-
Piwo dobrej jakości uważam takie które mi smakuje (nie tylko masówka ale w mojm przypadku trudno o piwa małych browarów a te które są w sklepach najbliższych nie smakują mi)a co sie tyczy "sików" są to piwa w których nie czuć smaku piwa tzw goryczki i zwykle są rozwodnione.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Konkrety kolego, konkrety! Jakie konkretnie piwa Ci nie smakowały.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
granat862 napisał(a)
Wolałbym nie robić złej reklamy tym browarą.Pozatym nie jest ich dużo to pojedyńcze przypadki.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment