Zalakuj
Browary Łódzkie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adi_999 Wyświetlenie odpowiedzia konserwy??
Comment
-
-
Ja się "wbiłem" - tak, mam konto na Facebooku To niezastąpiona forma komunikacji ze studentami - prędzej tam zajrzą niż przeczytają maila albo zalogują się na MoodleTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Warszawiacy i mieszkańcy okolicznych miast, miasteczek i wsi - nie lękajcie się! Albowiem w Rodzince-Bis jest jeszcze dostępny Porter Łódzki w butelkach! Wziąłem wczoraj trzy sztuki z lodówki i mówię że to piwo może zniknąć i warto zrobić zapasy. I usłyszałem "A ile pan chce, 20? 40?" Więc ostatecznie wyszedłem z 10, po 6 zeta za sztukęJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziWarszawiacy i mieszkańcy okolicznych miast, miasteczek i wsi - nie lękajcie się! Albowiem w Rodzince-Bis jest jeszcze dostępny Porter Łódzki w butelkach! Wziąłem wczoraj trzy sztuki z lodówki i mówię że to piwo może zniknąć i warto zrobić zapasy. I usłyszałem "A ile pan chce, 20? 40?" Więc ostatecznie wyszedłem z 10, po 6 zeta za sztukę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szynszyl Wyświetlenie odpowiedzizamknięcie sklepu na Nawrot, spowodowane jest jedynie urlopem pani tam sprzedającej.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziWarszawiacy i mieszkańcy okolicznych miast, miasteczek i wsi - nie lękajcie się! Albowiem w Rodzince-Bis jest jeszcze dostępny Porter Łódzki w butelkach!♪♫
♫
Comment
-
-
Pytanie do Masona ale przynajmniej na moim jest styczeń 2011. Dzień niewyraźnie odbity ale zaczyna się na "0".Ostatnia zmiana dokonana przez Cooper; 2010-11-19, 23:37.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Wydaje mi się, że browar póki co nie będzie zamknięty. Najprawdopodobniej tną koszty.
Obawiam się jedynie, że szykują się produkcji piw marketowych /wzrasta zainteresowanie na nasze tanie piwa poza Polską/.
Faktem, który świadczyć może, że póki co funkcjonują, jest to że szukają osoby do pracy w administracji:
Comment
-
-
Jakiś czas temu na Północnej na półce kwitło kilka ostatnich Porterów, pani mówiła że dawno nie było dostawy niczego nowego. Na moje pytanie czy cała produkcja idzie do marketów, potwierdziła. Ostatnio są Porter i Mocne jak również reaktywowane Globy, z tego co pamiętam w 2 rodzajach, no i coś tam jeszcze. Oczywiście wszystko w konserwach.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Jak ostatni raz byłem ze 3 tyg. temu to go było pod dostatkiem.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment