Sarmackie generalnie im szybciej kupione od dostawy, tym lepiej. Poleży ze dwa tygodnie na sklepie i z całkiem przyzwoitego przemienia się w swoje przeciwieństwo. Mówię oczywiście o tej samej dacie. Już dawno to zauważyłem, a ostatnio brutalnie sobie o tej zasadzie przypomniałem kupując w przeciągu dwóch tygodni po butelce partii z datą 25.05.2014. Piwo ma 3 miesięczną datę przydatności, ale jak dla mnie już po miesiącu nieprzyjemnie się zmienia.
Browary Łódzkie
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-04-10, 14:39.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Nowe moce rozlewnicze są potrzebne - Browary Łódzkie na pewno będą rozwijać współpracę z Biedronką. Prezes BŁ - p. Paszak została członkiem zarządu Polsko-Portugalskiej Izby Gospodarczej, a także przedstawicielem Izby na woj. łódzkie - http://www.lodzkie.eu/page/125,aktua...-01-00&id=4940. Portugalską firmą jest także Eurocash, dla nich Browary zaczęły niedawno produkować piwo pod marką Fox. Widać na przykładzie np. Van Pura, że na produkcji taniochy dla marketów można nieźle zarabiać. Mi to nie przeszkadza, dopóki ciągle w portfolio mają Porter.♪♫
♫
Comment
-
-
Fajnie że BŁ rozbudowują/inwestują w budynki na terenie browaru. Jest to zawsze coś materialnego "in situ" w przeciwieństwie do np sprzętu ktory jest łatwiej w razie czego zdemontować/wywieść. Nawet jeśli tymi bydynkami jest jakas prymitywna blaszana hala jaką widać na podlinkowanym zdjęciu.
Szkoda że za wyjątkiem Portera Łódzkiego BŁ nie budują też jakiejś własnej mocnej marki no ale jeśli naprawdę dobrze żyją z taniego marketowego badziewia to w zasadzie po co faktycznie ją budować.
Sam tytuł wątku rzeczywiście powinien być przemoderowany co też już kiedyś pisałem chyba tutaj. Nawet jesli kiedyś nie było za dobrze albo nadal jest sytuacja niepewnej przyszłości to nie powinniśmy krakać i dac jakiś mniej złowieszczy tytuł. Może Mod działu coś wymyśli od siebie?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
A może po prostu założyć nowy temat o odowiedniej nazwie.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Branti Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że skoro Browary Łódzkie zbliżają swoją współpracę z Biedronką, to do sprzedaży powrócą Kenigery/Fasbergi ich produkcji, bo te z Głubczyc są fe :/Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
-
Biedronek jest tyle, że Browary Łódzkie by nie dała rady ich obsłużyć. Dlatego w różnych częściach kraju spotkać można tę markę własną Biedronki od różnych dostawców.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziBiedronek jest tyle, że Browary Łódzkie by nie dała rady ich obsłużyć. Dlatego w różnych częściach kraju spotkać można tę markę własną Biedronki od różnych dostawców.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Ale to jest na opakowaniu podane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Branti Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że skoro Browary Łódzkie zbliżają swoją współpracę z Biedronką, to do sprzedaży powrócą Kenigery/Fasbergi ich produkcji, bo te z Głubczyc są fe :/
Fasberg ma kilka oblicz (trzy?)
Comment
-
Comment