Kurczę, nie bardzo mam czas żeby próbować się dowiedzieć co i jak. Jakby ktoś coś wiedział, to piszcie tu od razu, bo zaczynam się niepokoić.
Browary Łódzkie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseKurczę, nie bardzo mam czas żeby próbować się dowiedzieć co i jak. Jakby ktoś coś wiedział, to piszcie tu od razu, bo zaczynam się niepokoić.
Spoczko, nie pękaj taka sytuacja jest od wielu lat. Nie grozi nam chyba rychłe zamknięcie dumy Łodzi
Comment
-
-
Przekonaj się też do pozostałych łódzkich piwek - na upały polecam Lodwara, najlepszy cienkusz pod słońcem Tak czy inaczej trzymam kciuki za nasz browar!Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseLodvar mi jakoś nie przypasował, ale muszę powtórzyć.
Na pewno natomiast powtórzę Łódzkie Mocne, bo piłem wprawdzie rok temu, ale pamiętam że było warto.
A tak w ogóle, Marek Suliga z Peronu straszył, że chce wprowadzić ŁM z beczki.
Łódzkie Mocne z beczki jest pycha. Możesz sprawdzić to nie czekając na Marka. Jak przyjedziesz na Widzew do mojego osiedlowego sklepiku po Leszka ze Żnina i jak już owego Leszka kupisz to wyjdź ze sklepu i spójrz w prawo. Zobaczysz za parkingiem rząd drewnianych budek - sklepików. Ostatnia to taka osiedlowa piwiarnia. Zaglądnij tam i za całe 3 zł nabądź stosownego doświadczenia pijąc Łódzkie Mocne z beczki.
Ja mam tam z domu 2 kroki - można się nawet spotkać...Dziku
Comment
-
-
To juz chyba pod koniec miesiąca zmontujemy spotkanie. Może jeszcze inni Łodzianie się dopiszą
Ja wybywam 15.07 i nie będzie mnie jakiś tydzień, może dłużej. Potem w ostatnim tygodniu lipca jestem, ale mam dwa dyżury prawie pod rząd... Trudno będzie, ale może się uda.Dziku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cocobango...niestety też najdroższych, przez co sprzeadż nie jest chyba zgyt wysoka.
W butelkach kupuję w sklepie firmowym, nie pamietam ceny, ale tez nie postrzegam tego piwa jako nadzwyczaj drogiego.Dziku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cocobango...mówiłem o przeciętnej cenie w sklepach, 3,20 za puszkę - to całkiem sporo.Dziku
Comment
-
Comment