Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4
Wyświetlenie odpowiedzi
Browary Łódzkie
Collapse
X
-
-
-
A może lepiej im życzyć dobrze?...
Niech ich ktoś doinwestuje, niech im się trafi jakiś menadżer z piwnym duchem, niech im się trafi genialny piwowar, niech się zawezmą i wyjdą spod kreski i niech im się polepszy to może sami wyjdą z dyskontów i powalą nas na kolana swoim piwem...
Pozytywne myślenie nie boli. Naprawdę
Comment
-
-
Najmniej Ci wadzi? Czyli nie przeszkadza Ci, że masowo leją do puszek cienkie szczynki zrobione z nie wiadomo czego i nazywają to piwem?! I to, że rozprowadzają tę piwopodobną konstrukcję po najbardziej podłych dyskontach powoli trując konsumentów, czyli nas?!
Gdy Amberowi, Konstancinowi, Witnicy, Fortunie, a szczególnie Kormoranowi zdarzy się słabsza warka, to im nie odpuszczasz i jedziesz jak po burej suce, a tutaj co? Taryfa ulgowa?
Co do "jechania jak po burej suce" to potrzebuję cytatu żeby sobie przypomnieć taką sytuację z moim udziałem. Parę razy zgłaszałem swoje uwagi pod adresem DMSu w Kormoranie Jasnym ale to bynajmniej nie było "jechanie" i zdecydowanie nie jedna warka a raczej baczna obserwacja na przestrzeni roku. Skoro w dłuższym okresie czasu mam z danym piwem kontakt 8-9 razy i tylko raz otrzymuję piwo pozbawione wad to uważam, ze nie jest to powód do radości.
Te chmury już dawno się zebrały i należy się tylko modlić, żeby jak najszybciej walnął z nich jakiś grom w tego rynkowego szkodnika...Last edited by pioterb4; 2012-11-18, 17:16.
Comment
-
-
Na jednym z portali społecznościowyh widać, że zachodzą tam dosyć duże zmiany kadrowe aczkolwiek w którą stronę to pójdzie tego nikt nie wie...„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a1410 Wyświetlenie odpowiedziTe chmury już dawno się zebrały i należy się tylko modlić, żeby jak najszybciej walnął z nich jakiś grom w tego rynkowego szkodnika...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a1410 Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że powinniśmy zaprzestać nazywania tego producenta browarem, bo to może obrażać inne, prawdziwe browary...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziO tak, powołajmy komisję która będzie decydować który browar może być nazywany browarem. Dawno nie czytałem większej bredni.
A tak na marginesie, to bojkot Koreba i Ediego jakoś Ci nie przeszkadzał i brednią tego nie nazywałeś, a moim zdaniem to był właśnie żałosny wątek, bo czepianie się malutkich browarków, które jednak warzą normalne piwa, czasem lepsze, czasem gorsze, ale jednak normalne, a niedostrzeganie szkód, jakie robi w naszych organizmach taka fabryka jak BŁ, jest dla mnie co najmniej dziwne...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJak to w "naszych organizmach"? Pijesz piwa BŁ pomimo tego, że uważasz je za szkodliwe dla zdrowia.Last edited by a1410; 2012-11-19, 14:13.
Comment
-
-
A tak na marginesie, to bojkot Koreba i Ediego jakoś Ci nie przeszkadzał i brednią tego nie nazywałeś, a moim zdaniem to był właśnie żałosny wątek, bo czepianie się malutkich browarków, które jednak warzą normalne piwa, czasem lepsze, czasem gorsze, ale jednak normalne
Skoro mózgotrzepy z BŁ są takie naganne to co zrobić z Bardzo Mocnym Warszawiakiem z Konstancina albo Krzepkim z Kormorana? To nie są piwa zorientowane na wysoką zawartość alkoholu? Bo na degustacyjne też mi nie wyglądają. I co zakazać?
Comment
-
-
A dla mnie prawdziwym polskim browarem jest tylko Pinta i Alebrowar i co mi teraz zrobicie?!
Koniec dyskusji, bo zaśmiecacie wątek, rozmową, która do niczego nie prowadzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziA dla mnie prawdziwym polskim browarem jest tylko Pinta i Alebrowar i co mi teraz zrobicie?!
Ciekawe czy konsekwencją zmian kadrowych w BŁ będzie pójście w kierunku, nazwijmy to, specjalności piwnych, czy dalsza dyskontyzacja. Poważniej potraktowany porter mógłby być częścią nowej serii na kształt Manufaktury Piwnej lub Miłosławów. Pytanie tylko, w jakim stanie jest browar, być może jakiekolwiek plany na przyszłość muszą zacząć się od ogarnięcia stanu technicznego zakładu.
Comment
-
-
A co to za zmiany kadrowe, ktoś wie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPytanie tylko, w jakim stanie jest browar, być może jakiekolwiek plany na przyszłość muszą zacząć się od ogarnięcia stanu technicznego zakładu.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment