A co mają pisać. Trzeba to sprzedać.
Browary Łódzkie
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziKopyr też pisze podobnie
Comment
-
-
Piwoteka od dawna starała się o piwa z Browarów Łódzkich [...] Staramy się i o to legendarne piwo. Mam nadzieję, że niedługo się u nas pojawi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziZwykle to wytwórca stara się o to, żeby klient kupił jego produkt, a nie na odwrót. Oto obraz łódzkiego browaru - żenua na całej linii
Co do piwa: moim zdaniem swoim poziomem nie odstaje od np. Ciechana czy Amberu. Nie jest to może szczyt marzeń, ale piwo można spokojnie wypić bez obrzydzenia (wiem, zaraz zostanę zjedzony za ten tekst...).
Teraz muszę jeszcze spróbować Globa z beczki (niestety beczki BŁ mają ten sam typ głowicy co Pinta, więc nie mogliśmy podłączyć dwóch na raz).Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Łódzkie Mocne zawsze było dobry piwem, nie rewelacyjnym, nie słabym, ale po prostu dobrym. W ostatnich latach pojawiły się jednak wahania pomiędzy poszczególnymi warkami, więc sobie odpuściłem. Podobnie jego wersja biedronkowa Sarmackie Mocne. Pamiętam jak kilka lat temu pracowaliśmy w koło Końskich, każdy narzekał, że pustynia piwa, więc poleciłem Sarmackie i cała ekipa się zachwycała, że takie dobre piwo za 3,50zł za litr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziNo, teraz to trzeba BŁ wspierać, bo obrali dobry kierunek. Ten obraz ma się zmienić (już się powoli zmienia).
Teraz muszę jeszcze spróbować Globa z beczki♪♫
♫
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziCoś więcej na ten temat? Czy browar planuje dalszą ekspansję na łódzkie puby? Jakieś nowe produkty? Powrót do szklanych butli?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziKtórego macie w beczkach - Specjala czy Premium?Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziNic jeszcze nie wiem. Co do butelki to chodzi taka dziwna plotka, że niby browar ma sprawną linię do rozlewu, ale nie ma osoby, która umie ją uruchomić i obsługiwać...Piwa i pacierza nie odmawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika coldfire Wyświetlenie odpowiedziJeśli to prawda, to kolejna totalna żenua. Jak to możliwe, że ten browar w ogóle jeszcze funkcjonuje?
Z tego co wiem Browary mają zamiar znowu lać Portera w butelki szklane po zużyciu całego magazynu puszekPiwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
BŁ rozpoczynają nowy rok od nowości:
Ludowe na miodzie
Widać władze browaru mają refleks szachisty - moda na miodowe piwa to była jakieś 5-7 lat temu... Jak tak dalej pójdzie, to za jakieś 8 lat BŁ wypuszczą pierwsze niepasteryzowane, za jakieś 15 lat napijemy się niefiltra, a już za 25 lat pierwsze łódzkie pszeniczne - oczywiście z puszki♪♫
♫
Comment
-
-
Piłem bardzo dawno temu Portera Łódzkiego, gdy był jeszcze dostępny w Warszawie i potwierdzam, że to było bardzo przyzwoite piwo. Co z tego, skoro teraz nie wiem czy jest w ogóle warzony, bo go nie ma. Nie ma się więc co rozczulać nad tym zakładem pisząc rzewne teksty, że zbierają się nad nim jakieś czarne chmury. Te chmury już dawno się zebrały i należy się tylko modlić, żeby jak najszybciej walnął z nich jakiś grom w tego rynkowego szkodnika...[/QUOTE]
W blaszaku na Broniewskiego sie pojawił, spieszę doniesć
Comment
-
Comment