Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Dziś odbiłem keg EB -piję- i miło mi- piwo jest super (w kwestii jakości tzn klarowność OK, zapach lux, smak jak to EB) Sam osobiście nie uważam, piwa EB za nadające się do spożycia.
bacchus napisał(a) Dziś odbiłem keg EB -piję- i miło mi- piwo jest super (w kwestii jakości tzn klarowność OK, zapach lux, smak jak to EB) Sam osobiście nie uważam, piwa EB za nadające się do spożycia.
Co chcesz zrobić z pustymi KEG`ami??
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
hmmm.. A ty rownież jesteś nimi zainteresowany?? Wiesz, ktoś już cię ubiegł wcześniej. Przykro mi, ale jeżeli byliby jeszcze jacyś zainteresowani, to mam możliwość zorganizowania jeszcze jednego takiego kegu .
Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)
Kegi oczywiście z legalnego źródła;
Wojewodztwo slaskie
T:576046066...
Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
Witam. Chciałbym dopytać czy z jednego reduktora można lać piwo z dwóch różnych kegów? Mam w rolbarze reduktor z jednym zegarem i chcę do głównego węża wstawić trójnik i rozdzielić na dwie głowice. Będzie ok?
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
Valtice to małe winiarskie miasto położone tuż przy granicy z Austrią. Wraz z pobliskim miasteczkiem Lednice tworzą wpisany na światową listę UNESCO obszar Valticko-Lednicki.
Obszar ten na Listę Dziedzictwa UNESCO został wpisany w 1996 roku . Podczas stuleci powstawał tutaj wyjątkowy...
Comment