Dzięki, Becik, za wytłumaczenie. Cóz ja bym bez ciebie zrobił? Nawet bym nie wiedział, że w USA są mikrobrowary.Myślałem, że są tylko wielke, większe niż w ZSRR. I strzelają do klientów.
World Beer Cup 2004
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Wszystko się kitłasi w tym roku - mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005, 2006 i 2007.
Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w zakończonym roku 2008...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Gmina Strzegom, SCK i Zespół Folklorystyczny "Kostrzanie" po raz trzynasty organizują Międzynarodowy Festiwal Folkloru. Do współorganizatorów tegorocznej edycji Festiwalu dołączyło miasto Świdnica. Tak więc Festiwal swym zasięgiem obejmuje coraz większy obszar Województwa Dolnośląskiego,...
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
Niezwykły browar restauracyjny założony w 2017 roku.
Obiekt powstał w dawnej wielkiej hali magazynowej w niezbyt atrakcyjnej dzielnicy miasta, u podnóża ponurego osiedla mieszkaniowego, składającego się z wysokich kwadratowych punktowców.
Niecały kilometr od browaru znajduje...-
Channel: Kolumbia
2020-03-06, 11:49 -
-
Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w VIII Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego.
Konkurs odbędzie się 9 września 2017, pierwszy raz w ramach II Częstochowskiego...2017-08-17, 19:43 -
Stout owsiany, ale w składzie oprócz słodu i płatków owsianych jest również słód żytni, do którego mają w browarze najwyraźniej słabość.
Chmiele - Pałacowy, Iunga
16% ekstr.
5,5% alk
Aromat - słodowy, oprócz tonów palonych jest też trochę jakby...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-02-14, 03:52 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment