Słuchy chodzą że "lech" zmienia szatę graficzną i butelkę. Wiem tyle że butelka ma być zielona. A co to da?
nowy lech
Collapse
X
-
@robox - jeśli chodzi o JAKOŚĆ produktu z KP to stoi ona raczej na wysokim poziomie? chyba że na myśli masz smak... ale to już nie powinno być moim skromnym zdaniem utożsamiane z jakością.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jakiś tydzień temu zostałem złapany na ulicy przez ankieterki jakiejś firmy badającej rynek, nie pamiętam już jakiej, ale sprawa dotyczyła piwa i opakowań. Trzeba było coś powiedzieć o tym co sie wie na temat puszek, butelek i beczek. Na stoliku, przy którym odbywała się ankieta - tym razem już w zacisznym pokoju, stały sobie cztery butelki. Dwie z nich były to PETy, a dwie szklane zakapslowane tradycyjnie, przy czym kapsle były niezupełnie dokładnie zaklejone plasterkami, coby zapewnić "bezstronność" i "obiektywizm".
I teraz pytanie do szanownej publiczności, oczywiście zwycięzca otrzyma nagrodę uznaniową - uścisk dłoni prezesa - kapsle z jakich piw, dla ułatwienia powiem, że chodzi tu o dwa różne piwa, znajdowały się pod niedokładnie zaklejonymi kapslamiKONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
proponuję swe odpowiedzi wysyłać Koledze WitkowskiemuArturowi na PW, bo za chwilę będzie tu gąszcz odpowiedzi słabo związanych z tematem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
a czy kolega WitkowskiArtur nie może po prostu konkretnie napisać?
tajemnica chyba to nie jest?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
tajemnica chyba to nie jest?KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
Ponoć ruszają od 1 czerwca. Pociągłem za język przedstawiciela z KP i powiedział że ostro "biorą się" za lecha, na ten rok ma to być nr.1 pod względem wzrostu sprzedaży i promocji. Czyżby 2004 rok rokiem LESZKA (nie Millera)?? cha,cha..zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment