adam16 napisał(a) Ta nowa szata graficzna to straszliwy obciach
Ja myślę że to kwestja przyzwyczajenia i będzie ok , minie miesiąć , dwa i zapomnimy o starej etykiecie.
Z moich obserwacji wynika że klientom się podoba , bo zauważają Lecha Premium że jest inny i są nim zainteresowani,nawet nie przeszkadza to nikomu że jest w zielonej butelce.
Możliwe. Na tym polega chwyt z nową etykietą. Ludziska sięgną po to piwo z ciekawości, że może sie coś poza grafiką zmieniło. Mnie to trochę śmieszy. I - tak, czy siak - nie podoba mi się.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Chyba poprzez zabicie śmiechem. Z pewnością zaatakowani zielonymi butelkami odpowiedzą ogniem w postaci kolejnych reklam, w których nieodmiennie wysoka jakość będzie precyzyjnie spójna z krystalicznie czystą górską wodą z rzeki oraz kadziami opalanymi ogniem, a bardziej wyrazisty wizerunek i walory opakowania będą kwadrować z potrzebami rynku.
robox napisał(a) Ciekawe, czy zmienią też szatę graficzną Pilsa i Mocnego?
Właśnie wróciłem ze sklepu, gdzie udało mi sie przypadkiem spotkać przedstawiciela KP. Dowiedziałem się o zmianie szaty nie tylko w Premium, ale także Mocnym, o Reddsie nic nie wiedział. Powiedział, że Lech Premium powinien być w sklepach (chyba Dolnego Śląska) najwcześniej pod koniec miesiąca czerwca .
Tak na prawdę to nie chodzi o to na co zmieniono, tylko o sam fakt, że butelka jest inna i się klientowi rzuca w oczy.
To już chyba standart, że jak piwo zaczyna sie słabiej sprzedawać, to mu sie zmienia etykietę. Później lepiej idzie bo sie ludzi zainteresuje... No co zrobic reklama i marketing mają swoje założenia... Smaku niedobrego Lecha Premium to i tak nie zmieni, a kolejny wzór do kolekcji będzie
A jesli chodzi o sprawę podobieństwa to wzory czerpie i z Heńka i z Carlsberga... Ale od obu jest brzydszy
Comment