ach cóż za niefart jakos ogolnie za tyskim nie przepadam no i może dlatego nie zwracam na nie uwagi
nowy lech
Collapse
X
-
W Tyskim przymuzealnym pubie widziałem cały zestaw 0,66l przy okazji naszej wspólnej wizyty w muzeum - bodaj 15. stycznia.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
piłem te piwo pare dni temu i kupiłem z ciekawości dla spróbowania i muszę powiedzieć, że na dużą liczbę piw jakie wypijam, takiego ochydnego sikacza jeszcze w tym roku nie piłem, owiele lepsze było piwo, staropolskie mocne zakupione w Skierniewicach, ze Zduńskiej Woli chociaż nie rarytas, przypadkiem trafiłem jeszcze na wystawę o Władysławie Strakaczu w bibliotece publicznej, to na tyle pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Leonpragapiłem te piwo pare dni temu i kupiłem z ciekawości dla spróbowania i muszę powiedzieć, że na dużą liczbę piw jakie wypijam, takiego ochydnego sikacza jeszcze w tym roku nie piłem, owiele
- TO PIWO
- OHYDNEGO
- O WIELEDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
Comment