Krzysiu napisał(a) 15 l / 6 osób / 3 godziny ... wychodzi niecałe dwa piwa na godzinę. Ja bym umarł z suszy
To zależy - czy chcesz się delektować czy zrobić radosne przedstawienie dla zgromadzonej dziatwy /.
W tej szóstce były trzy panie - one opróżniły podczas całego biesiadowania max po 2 kufelki na głowę. Reszta to my, cxzyli ukochani mężowie .... A to już wychodzi 12 l / 3 h / 3 osoby = ~3 kufelki na godzinę. Do WC było 250 metrów ....
W sklepie przyfabrycznym bez problemu i od ręki (20 min.) dostaniemy piwo aktualnie rozlewane w wersji filtrowanej i niefiltrowanej.
Do wyboru są beczki 10, 15 litrowe (za kaucją specjalny kranik) oraz KEGi 20, 30 i 50 litrowe. Kaucja 100 PLN.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Browar Regina z Antonowa rozlewa piwo do "party kegów" o pojemności 10 i 15 litrów.
Niestety nic więcej nie wiem bo przeczytałem to na reklamie w Giżycku.
No, może jeszcze tylko to, że całe beczkowe piwo z Antonowa jest niepasteryzowane i baaardzo smaczne
Browar Amber
Keg 10-litrowy z zawartością do wyboru:
- Koźlak niepasteryzowany
- Red niefiltrowany
- Full niepasteryzowany
Zamówienia (u logistyka browaru) na weekend najlepiej składać w poprzedzający poniedziałek. Obowiązuje kaucja.
Browar Amber
Keg 10-litrowy z zawartością do wyboru:
- Koźlak niepasteryzowany
- Red niefiltrowany
- Full niepasteryzowany
Zamówienia (u logistyka browaru) na weekend najlepiej składać w poprzedzający poniedziałek. Obowiązuje kaucja.
Trzeba będzie skorzystać z takiej możliwości.
Najbardziej kusi Red niefiltrowany :-)
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Nie obraź się, ale o wiele bardziej konstruktywna byłaby wypowiedź, w której zawarłbyś najpierw aktualną ofertę browaru, następnie cenę i wreszcie pozytywną odpowiedź na zapotrzebowanie.
Nie obraź się, ale o wiele bardziej konstruktywna byłaby wypowiedź, w której zawarłbyś najpierw aktualną ofertę browaru, następnie cenę i wreszcie pozytywną odpowiedź na zapotrzebowanie.
Zatem jak czegoś konstruktywnego się dowiem to zamieszcze informacje. Po przeczytaniu powyzszego postu po prostu sprawą się zainteresowałem.
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment