piwo

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

  • SupeR_PiwosZ
    Kamionka, (Czarnków) Pilsner Premium
    SupeR_PiwosZ
    Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)

    Piwo jasne, pasteryzowane.

    Ekstrakt: brak informacji.
    Alk.: 5,6% obj.

    Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
    Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...
    2024-12-31, 22:45
  • Obywatel1978
    Kamionka, [Czarnków] Noteckie Jasne
    Obywatel1978
    Oto mój wczorajszy wieczór piwny Najbardziej - tak jak od zawsze - podeszło mi właśnie jasne pełne z czerwoną nalepką. Bardzo smaczne piwo, o naturalnym smaku, z wyraźnie wyczuwalną goryczką. Kolor ciemne złoto. Piana i lacing wręcz imponujący. Wysycenie CO2 tradycyjnie słabe, ale...
    2024-07-06, 18:11
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Czarnków, Czarnków ul. Browarna 1
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

    Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 23:28
  • heckler
    Rozstání-Moravská Třebová, Rozstání 31, Pivovar Mlejn
    heckler
    Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
    2023-08-30, 09:11
  • Javox
    Northern Monk, House of the Trembling Madness
    Javox
    Piwo w stylu Kölsch z alko 5.0%

    Dodatki agawy i brzoskwini.

    Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
    Lacing - trochę było.
    Gaz - średni.
    Barwa - złoto.
    Aromat - cytrusy cukierkowe.
    Smak - słodkawe, cytrusy, cukierkowe aromaty,...
    2025-01-17, 18:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...