tj. Strzelca zanim zajął się ratowaniem Broka.
Browary 1994-2004, refleksja
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
I tu na przykład, w małopolsce Strzelec, strasznie "urósł" na rynku. I załatwiła to cena. Jasne, mocne czy herman, zaczęły sie sprzedawać ,co mnie dziwi. Co do "mniejszych graczy", to rozmawiałem ostatnio z przedstawicielem Belgi i powiedziałmi ,że "kasy" to oni mają jak lodu tylko inwestują w imprezy dla dystrybutorów i różnego rodzaju "bonusy" dla tych że panów, zamiast inwestować w sprzedaż!
I jaki to ma sens? Myslą że Fraterem zdobędą rynek, a tu z tego co wynika z rynku to piwo jest na półkach lecz nie ma klienta. Inwestując w np. Zabrze zyskują markę w jakimś tam stopniu znaną w najwiekszym pod względem spożycia rynku piwnym w Polsce! (druga jest małopolska ). Reklama i dobra (czyt. niska) cena moim zdaniem załatwia wszystko. Zabrze warzy, ludzie mają pracę, inwestor zarabia kasę, biznes sie kreci i wszyscy są zadowoleni>zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
cielak napisał(a)
Jaka konkurencja? Czy Zabrze jest jakąś konkurencją dla któregoś browaru? Gdy by tak było to by ich nie zamykali! Rynek zbytu? Wynika z tego że jak ich zamykają to nie mają rynku zbytu. I tu chyba sam odpowiedziałem na pytanie, dlaczego nikt z "Wielkiej trójcy" się nimi nie zainteresował.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
doliczając Warszawę to browarów w naszym kaju jest już 64
rok 2004 nie jest najlepszy....oj nie jestGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
no i licząć Górę jest ich juz 63, chyba będzie mozna dodać Chojnów - 62, a ciekawe czy Brzeg działa?
niezłe tempo, ciekawe czy do 50 dojdziemyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
becik napisał(a)
...,a ciekawe czy Brzeg działa?
...
Comment
-
No ale może przynajmniej będziemy wkrótce mogli dopisać do listy browarów Racibórz
No i można dopisać Brovarię, choć to nieco inna specyfikabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
iron napisał(a)
No ale może przynajmniej będziemy wkrótce mogli dopisać do listy browarów RacibórzLast edited by jerzy; 2004-08-12, 10:57.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
No dobra, chodziło mi o dopisanie do listy działających browarów, czyli przez tautologię (albo inne świństwo) wypisanie z listy zamkniętychbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
niekoniecznie bo piwa w sklepach naszczescie niezabraknie a niewszystkim (np mi ) chce sie bawic w warzenie!!!! Fuck you prototypy!!!!Comment
-
piecyk_gazowy napisał(a)
niekoniecznie bo piwa w sklepach naszczescie niezabraknie a niewszystkim (np mi ) chce sie bawic w warzenieMM961
4:-)Comment
-
becik napisał(a)
no i licząć Górę jest ich juz 63, chyba będzie mozna dodać Chojnów - 62, a ciekawe czy Brzeg działa?
niezłe tempo, ciekawe czy do 50 dojdziemyComment
Comment