cielak napisał(a) Właśnie widziałem reklamę Goolmana w telewizji
Ale na regionalnej trójce czy na ogólnopolskiej ? Pewnie to pierwsze
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Także widziałem wczoraj tą reklamę na Polsacie. Przyznam - dobrze zrobiona, ale zdziwiło mnie także, że reklamują najtańsze piwo a nie o niebo lepszą Perłę Chmielową
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Rozumiem, że w tej kwestii zgadzam się się z breslauerem - Goolman (butelkowy, z nową etykietą) ma niewiele wspólnego z tym starym butelkowym. A do puszkowego się nawet nie umywa! Jest po prostu całkiem sympatycznym piwkiem!
A swoją drogą ta reklamówka rzeczywiście nie jest robotą chałupniczą, choć koncepcyjnie nieco przypomina poprzednie pomysły Lecha...
Ostatnia zmiana dokonana przez iommi; 2004-06-09, 11:58.
A mnie akurat nie dziwi, iż to właśnie na ten produkt padło.W końcu Goolman jest o wiele łatwiej dostępny niż Perła czy Zwierzyniec. Dystrybucja piwa już jest w miarę dobra teraz tylko trzeba przyciągnąć klientów.
baklazanek napisał(a) W końcu Goolman jest o wiele łatwiej dostępny niż Perła czy Zwierzyniec.
Baklazanek właśnie odpowiedziałeś, dlaczego reklama Goolmana a nie innego piwa z Browarów Lubelskich.
Po prostu to piwo, w bezzwrotnej butelce czy puszce, jest dostępne w większości sklepów, nawet u mnie, na drugim końcu Polski.
Piwo jak piwo. Może najlepszej renomy nie ma, ale może też dlatego zrobili jego reklame - chcą przekonać do niego ludzi. A tak poza tym to nie uważam, że Harnaś należy do tych gorszych...
a czy ktoś może streścić samą reklamę? jestem człowiekiem telewizyjnie niepraktykującym i szczerze powiedziawszy oczekiwałem że ktoś o tym wspomni w niniejszym temacie.
ART napisał(a) a czy ktoś może streścić samą reklamę? jestem człowiekiem telewizyjnie niepraktykującym i szczerze powiedziawszy oczekiwałem że ktoś o tym wspomni w niniejszym temacie.
widziałem ją już kilka razy ale nawet jakbyś mnie groził dożywotnim odstawieniem od piwa i tak Ci nie opowiem, bo po prostu nie pamiętam
Comment