Staram sie obiektywnie pomagac dobrym jakosciowo Browarom i Mikrobrowarom . Polskie Baltyckie piwa juz od jakiegos czasu sa badzo cenione na swiecie . Ja tylko zorganizowalem kilka spotkan z wplywowymi ludzmi z USA i Kanady by zadegustowc piwa jak Zywiec Porter , Krolewskie Porter i Witnickiego Portera . Sotkani te przynmisly badzo pozytywny rezultat . Piwa te sa jednym z najbadziej poszukiwanych . Ja sam nadal poluje za Lodzkim , Strzelecm i Brokiem . Jeli macie jakies pomysly lub znacie kogos kto jest zainteresowany w pomocy promowani topowych polskich piw prosze pisac . Browar.biz dzieki wpanialej i ciezkiej pracy Arta jest jednym z najlepszych stron internetowych zwiazanej z nasza tematyka . Bardzo mi pomoga w mojej pracy od podstaw . Nigdy nie zapominam wspomniec jak to Browar.biz jest wysoko rozwinieta organizacja w Polsce.
Polski element na najwieszym na swiecie konkursie piwnym! RateBeer Best Summer 2004
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Smutne, a jednak:
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Chwilę temu wydane trafiły do mnie dwie książeczki związane z historycznymi Browarami Grodziskimi SA.
https://www.browar.biz/centrumpiwowa...-wojciechowski
Antoni Thum - Jak zawładnąłem... -
Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).
Ekstr. 15%
Alk. 6,0%
Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Doskonale zlokalizowany sklep na tyłach rzeszowskiego rynku. Zaletą jest dostępność wszystkich półek z piwem, mozna sobie spokojnie poprzebierać. Nazwa nie jest adekwatna, ze świata raczej tych piw niewiele, natomiast polskich jest dobry wybór. Chyba komplet z Łańcuta, który zastałem tam...
-
Channel: Podkarpackie
2020-08-07, 19:53 -
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 - Loading...
- Koniec listy.
Comment