Balonik wykazywał? A nie jest tak, że działał on na zasadzie barwienia się ustnika, jeżeli delikwent coś golnął?
Piwo bezalkoholowe
Collapse
X
-
Z tym balonikiem to mój dziadek za dawien dawna miał niemałe kłopoty. Jeszcze za starego ustroju był kierowcą Stara i woził wszystko od octu po ruskie budziki ze stali pancernej. Pewnego dnia miał transport truskawek. Trasa była długo i zdecydował że weżmie trochę towaru do kabiny. Po kolejnym przstanku trochę zamieniło się w trochę więcej i wyszło generalnie tak że wtrąbił tych truskawek ze sześć kilo (niezły miał spust - do wszystkiego ). A tu za krzaczka wyłonili się milicjanci i na baloniku wyszło im że dziadek jest już dobrze zalany!
No i wyszł z tego niezła siara. Ściągneli go na dołek, samochód zholowany na komendę, badanie krwi itepe itede. Dobrze że telekomunikacja była wtedy sto lat za Murzynami i na połączenie międzymiastowe trza było czekać i roboty nie stracił. Dopiero lekarz który badał mu krew wyczaił że to nie od wódy i spytał co było na pace Stara. No i dopiero on przemówił mylycjantom to rozumu....
uffff Ale się rozpisałem
No to zdrówko!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Sieknąłem sobie Bitburgera Drive - i rzeczywiście nie odbiega wiele od normalnego piwa. Było co prawda troszkę wodniste, ale pijałem już równie wodniste normalnovoltażowce. Jak ktoś ma ochotę wybulić 3 z hakiem za 0,33 litra, to polecam.
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment