Napisane jest tak : Wyprodukowano dla Grupa Zywiec S.A.(rozlew) przez Browar Bracki Zamkowy w Cieszynie Sp z.o.o. Parametry dokładnie te same co portera żywieckiego 22 %wag i 9,5 % alk obj
Cieszyński Porter
Collapse
X
-
-
a jak z ceną tego porterka?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Obawiam się że poprzez lanie "żywiecko-cieszyńskiego" portera do zwrotnych butelek 0,5 l może niebawem zniknąć porter EB Takie po prostu mam odczucia.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Żywiec napisał(a)
Porter EB to już od dawna przeszłość, trzeba tylko popatrzeć do odpowiedniego tematu.Comment
-
yendras napisał(a)
To znaczy, że dostępny obecnie porter do złudzenia przypominający EB, lecz pozbawiony odpowiednich literek, jest de facto porterem z Żywca ?Comment
-
3,65 zł
arzy napisał(a)
a jak z ceną tego porterka?Comment
-
Drodzy koledzy! A kiedy to piwo się pojawiło ? Bo jestem zaszokowany, że Cieszyn robi portera - bo przypuszczam, że jest to inny od znanego żywieckiego w małych butelkach ?
Gdzie można to piwo kupić ? Gdzieś w Katowicach, Cieszynie ?
kwasekKwasekComment
-
kwasny napisał(a)
Drodzy koledzy! A kiedy to piwo się pojawiło ? Bo jestem zaszokowany, że Cieszyn robi portera - bo przypuszczam, że jest to inny od znanego żywieckiego w małych butelkach ?
Gdzie można to piwo kupić ? Gdzieś w Katowicach, Cieszynie ?
kwasek
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
W Cieszynie to pewnie w każdym sklepie. W Bielsku czasem się pojawiaNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Comment